Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

İki kardeş yaşam mücadelesi veriyor

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde ikamet eden Yeşilyurt ailesi Pazar günü gittikleri Sar

27 Ağustos 2013 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.168 kez okunmuştur

İki kardeş yaşam mücadelesi veriyor
İki kardeş yaşam mücadelesi veriyor
İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde ikamet eden ve Kandıra Sarısu Sahili’nde denizde boğulma tehlikesi yaşayan Yeşilyurt ailesin küçük oğlu Yunus ve babası Veysel Yeşilyurt’un sağlık durumları iyiye giderken ablası ve ağabeyinin durumu ciddiyetini koruyor. Alınan bilgiye göre Yeşilyurt ailesi hafta sonunu fırsat bilerek Kandıra Babalı Köyü’ndeki evlerine gitti. Anneleri bahçeye fındık toplamaya giderken baba Veysel Yeşilyurt (40), için oğulları Yunus Yeşilyurt (13), Abdülkadir Yeşilyurt (15) ve kızı Vesile Yeşilyurt (17) ile birlikte denize girmek için Sarısu Sahili’ne gitti.
KIYIDAKİLER KURTARDI İddiaya göre Yunus, çıktığı kayalıklardan dalgalı denize atladı. Dalgalı denizde bir anda gözden kaybolan oğlu Yunus’u gören baba Veysel Yeşilyurt hemen denize atladı, ancak o da dalgalara teslim oldu. Baba ve kardeşinin boğulma tehlikesi yaşadığını fark eden Vesile ve Abdülkadir Yeşilyurt da hiç düşünmeden denize atladı. Dalgaların arasında yaşam mücadelesi veren aile sahildekiler tarafından dalgaların arasından çıkartılarak sahile alındı. Sahilde yapılan ilk müdahalenin ardından 3 çocuk ve babaları Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İKİ KARDEŞİN DURUMU AĞIR Yüzmeyi çok iyi bilmediği halde baba ve 2 kardeşini kurtarmak için denize atlayarak boğulma tehlikesi yaşayan ve durumu ağır olduğu öğrenilen Vesile Yeşilyurt ambulans helikopterle, kardeşi Abdülkadir Yeşilyurt ise kara ambulansı ile Özel Avrasya Medikal Hastanesi’ne götürüldü. Kandıra Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden baba Veysel Yeşilyurt ile oğlu Yunus’un durumlarının iyiye gittiği ancak İstanbul’a sevk edilen iki kardeşin de durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
ALLAH’TAN ÜMİT KESİLMEZ Kocaeli Valiliği Genç Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı milli güreşçi olan Vesile Yeşilyurt’un geçtiğimiz haziran ayında Güreş Federasyonu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen Uluslararası Zafer Güreş Turnuvası’nda Avrupa 3.’sü olduğu, daha önce de Türkiye 2. ve 3.’lüğü gibi derecelerinin bulunduğu belirtildi. İzmit Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencisi olan Vesile Yeşilyurt’un doktorlarının, milli güreşçinin kurtulması için her şeyi yaptıklarını ancak Allah’tan ümit kesilmeyeceğini söyledikleri öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑