Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İbrahim Efe, Milletimize hizmet etmeye talip olduk

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İbrahim Efe, gazetemize yaptığı ziyarette “Milletimize hizmet etmek için yola çıktım” dedi.

5 Nisan 2023 Saat: 17:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.091 kez okunmuştur

İbrahim Efe, Milletimize hizmet etmeye talip olduk
İbrahim Efe, Milletimize hizmet etmeye talip olduk

AK Parti milletvekili aday adayı İbrahim Efe, “2014 yılında bu millete hizmetkâr olmak için yola çıktım. Elhamdülillah bugüne kadar muhtar olarak milletimize canla başla 7/24 esası ile canhıraş birşekilde nerde bize bir ihtiyaç varsa orada bu aziz milletimize hizmet etmeye gayret ettik.

Kandıra ve Kocaelili hemşehrilerimizin bize olan teveccühü ve temsilde yerli ve yerleşik bir vekilin olması gerektiği beklentisi halkımızın birincil konusu haline gelmiştir. Bu nedenle de yıllardır bu kentten, bu kentin insanından aldığımız birikim ve tecrübe bizleri doğup büyüdüğümüz kök saldığımız ata topraklarına ve tabiki insanımızın bize olan sevgisi, inancının bize katmış olduğu güç ile insanımızın bu anlamda beklentisine karşılık vereceğimize inancımız tamdır.

Görev anlayışımız ve millete olan hizmet aşkımız bizi daima enerjik dinamik tutmaktadır. Bu enerjimizi sahada bir sinerjiye dönüştürerek kentimize ve hemşehrilerimize daha üst çıtadan hizmet etmek arzusuyla aday olduk” dedi.

İBRAHİM EFE KİMDİR?
1976 İzmit doğumlu. İzmit Mimar Sinan İlkokulu ve İzmit İmam Hatip Lisesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü mezunu. İki dönemdir Tavşantepe Mahallesi muhtarı. Bir dönem Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı yaptı. Siyasette ilk kez aday adayı oluyor. Evli ve 2 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑