Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Hürriyet, Kandıralı muhtarlarla buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıralı muhtarlarla bir araya geldi.

13 Şubat 2019 Saat: 15:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.303 kez okunmuştur

Hürriyet, Kandıralı muhtarlarla buluştu
Hürriyet, Kandıralı muhtarlarla buluştu

Kandıra Bolu Muhtarı Hüseyin Seyrek’in organizasyonuyla Kandıralı muhtarlarla O Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında buluşan Hürriyet’e CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Kandıra eski belediye başkanı Kenan Evin, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

“KANDIRA BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

Programda konuşan Hürriyet, “Kandıra benim için önemli. Milletvekilliği dönemimde en çok ziyaret ettiğim, en çok dertlerini çözmek için uğraştığım bir ilçemiz. İzmit’i kazandığımızda yaptığımız hizmetler diğer ilçelerimize de örnek olacak. Dolayısıyla muhtarlarımızın fikirleriyle bizleri beslemesi, bizlere yol göstermesi, daha güzel projelerin ortaya çıkarılmasında çok önemli” ifadelerini kullandı.  

“İNSAN ODAKLI ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİZ”

İlimizin tüm imkanlara sahip olmasına rağmen 3 dönemdir kötü yönetildiğini söyleyen Hürriyet, “Üzerinde yaşadığımız bu kent müthiş zengin bir kent. Yıllık 7 katrilyon bütçe kullanıyoruz. Bunun yanı sıra kentin sanayisi, köylüsü, çiftçisi, arazisi, dağı, denizi, kültürel özellikleri, tarihi, İstanbul’a eşit mesafede olması gibi bir zenginliği de var. Tüm bu zenginlikler içinde 3 dönem boyunca yerelde iktidar olan, 13 belediyeye 7 milletvekiline ve kamu kurumlarına sahip olan, yapılmak istenip de herhangi bir yetki problemi olmayan 3 dönem geçirdik. Bu kadar zenginlik, bu kadar yetki, bu kadar imkâna sahipken insanların parmakla gösterdiği, akın akın görmeye geldiği bir kent görmek isterdik. Ama maalesef hala kronik sorunlarımız çözülmedi. Trafikten imar sorunlarına, kamulaştırmadan baraj sorununa kadar israf, şatafat, doğru kullanılmayan kaynaklar, kentin vizyonu geliştirilemedi. Biz göreve geldiğimizde kentimizde İzmit’te, Kandıra’da insan odaklı anlayışla, adaletli hizmet etmek istiyoruz” dedi.

MUHTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Kandıralı muhtarlardan destek isteyen Hürriyet, “Biz CHP olarak bu kenti nasıl daha iyi yöneteceğimizi biliyoruz. Bu yüzden sizlerden yetki istiyorum. Seçildiğim takdirde vatandaşımız iyi ki oy vermişim diyecek. Oy vermeyenler de keşke oy verseymişim diyecek. Bundan adım kadar eminim. Milletvekilliği dönemimde duruşumu ispat ettim. Kimseye partilimiz misin diye sormadım. Görevim hizmetse insanları kutuplaştırmadan herkesin derdine koşmaya gayret ettim. Her zaman halkın arasında oldum. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Esas yapmamız gereken herkese hakkıyla, adaletle, vicdanla hizmet etmek ve vicdanla yönetmek. Biz bu gayeyle başkanlıkta da yolumuza devam edeceğiz. Bu anlamda Kandıra bölgemize de katkı sağlayacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑