Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

“Hesabı kongrede vereceğim, kalan 8 maça odaklanmalıyız”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Protesto haktır ama küfür ve tekmeler kabul edilebilir şeyler değil. Sezonun hesabını kongrede vereceğim ama şimdi şehir olarak kenetlenmeliyiz. Kalan 8 maça odaklanmalıyız” dedi.

5 Nisan 2022 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 980 kez okunmuştur

“Hesabı kongrede vereceğim, kalan 8 maça odaklanmalıyız”
“Hesabı kongrede vereceğim, kalan 8 maça odaklanmalıyız”

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Denizlispor maçı sonrası gazetemize konuştu. Çok üzgün olduğunu belirten Koyun, “Bu maçı kazanabilirdik. Kazanmalıydık. 25 dakika kala pes etmek bize yakışmadı. Şahsıma yönelen tepkileri anlıyorum. Protestolara saygım var. Ancak kimsenin küfür etmek ve araba tekmelemek diye bir hakkı yoktur. Hadi ben de istifa edeyim, taraftar olayım; yeni gelenin elinde sihirli değnek mi olacak? Gerçekçi davranacağız. Önümüzde 8 maç var. Oraya odaklanacağız. Camia olarak kenetlenmeliyiz” dedi.

BU MAÇI KAZANMALIYDIK
Engin Koyun’un anlattıkları şöyle:

“Bu maçı kazanmalıydık. Kazanabilirdik. 5-1 yenilmekten ziyade, kaybetmiş olmak beni çok üzdü. Daha da çok üzeni 25 dakika kala havlu atmamız oldu. Aynı Denizlispor, Bandırmaspor’u 3-0 geriden gelip 25 dakikada 4-3 yenmişti. Biz de denemeliydik. Sonuna kadar denemeliydik. Biliyorum kazansak her şeyi çözmüş olmayacaktık ama kaybetmemeliydik.

KONGREDE HESAP VERİRİZ
Tabi maç bu hale geldikten sonra tribünlerden protestoların olması normal… Taraftarın hakkıdır, başımın gözümün üstünde yeri vardır. Ancak küfür edilmesini, arabanın tekmelenmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Bunu yapanlar, yönetici olmanın ve yönetici bulmanın kolay olduğunu sanıyorlar. Hadi ben ve arkadaşlarım istifa etsin; kim gelecek? Gelenin elinde sihirli değnek mi olacak? Kongreye kadar bu tartışmaları öteleyeceğiz. Orada hesap veririz. Ama bugün farklı bir gün…

ŞEHİR KENETLENMELİ
Bugün şehir olarak kenetlenmek zorundayız. Beni sevmiyor, beğenmiyor olabilirsiniz. Ama Kocaelispor markasına herkes sahip çıkmalı. Bakın önümüzde 8 maç var. Önümüzde bir Bursaspor maçı var. Ben Denizlispor maçını bir kenara bıraktım. Artık önümüze bakacağız. Salı günü teknik kadro ve futbolcularla bir araya geleceğiz. Bu yaşananları unutmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Ben umutluyum. Farklı bir noktaya geleceğimize inanıyorum.

RUSYA’DAN GOLCÜ ALACAĞIZ
Dino sonrası bir yabancı kontenjanımız var. Bunu değerlendirmek istiyoruz. İyi bir golcü almak istiyoruz. Ukrayna’da 2 aydır futbol oynanmadığı için orasını tercih etmek istemiyoruz. Ancak Rusya’dan da transfer yapmak çok kolay değil. FİFA nezdinde formaliteleri çok uzuyor. Hızlandırmaya çalışacağız. Ligin son döneminde forvet alternatifimiz çok olsun istiyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑