Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Hendek Belediyesi Kandıralı engellilere sahip çıktı

Kandıra Engelliler Derneği, Hendek’e pikniğe gitti, Hendek Belediyesi 3 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

24 Mayıs 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.689 kez okunmuştur

Hendek Belediyesi Kandıralı engellilere sahip çıktı
Hendek Belediyesi Kandıralı engellilere sahip çıktı
Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit ve dernek üyeleri, Engelliler Birlik Federasyonu tarafından düzenlenen pikniğe katıldı. Hendek Kent Parkı’nda düzenlenen pikniğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, diğer ilçelerin dernek başkanları, engelliler ve aileleri katıldı. Piknikte Belediye Başkanı Ali İnci tarafından Kandıra Engelliler Derneği’ne 3 adet akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Başkan Akşit, Hendek Belediyesi’nden almış olduğu 3 akülü tekerlekli sandalyeyi Levent Yıldırım, Muhittin Öztürk ve Figen Ürün’e teslim etti. Akülü araçlarına kavuşan engelli vatandaşlar Başkan Ali İnci ve Dernek Başkanı Akşit’e ilgilerinden ötürü teşekkür etti.
ÇÖZÜM YOLLARI ARADIK Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Ali İnci’nin bu örnek davranışından oldukça memnun kaldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı; “Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve diğer ilçelerin dernek başkanlarıyla harika bir gün geçirdik. Birlik ve beraberliğin sağlandığı piknikte sorunlarımızı konuşup çözüm yolları aradık. Ayrıca piknikte eğlenen engelli kardeşlerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek hepimizi çok mutlu etti. Hendek Belediyesi’nin derneğimize vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalyelerde engelli kardeşlerimizi büyük bir rahatlığa kavuşturdu. Bu örnek davranışından dolayı Sayın Ali İnci’ye şükranlarımı sunarım.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑