Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Hem rekor kıralım, hem maçı kazanalım

Kocaelispor, yarın İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı konuk edecek. Kocaeli Stadı’nda oynanacak ve saat 14.30’da başlayacak karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maça 30 bine yakın taraftarın gelmesi bekleniyor

1 Mart 2020 Saat: 02:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.573 kez okunmuştur

Hem rekor kıralım, hem maçı kazanalım
Hem rekor kıralım, hem maçı kazanalım

3.Lig 2.Grup’ta iki mağlubiyetin ardından üst üste üç galibiyet alarak yeniden seri yakalayan, en yakın rakiplerinin 10 puan önünde lider durumda bulunan 55 puanlı Kocaelispor, 26.hafta maçında yarın 41 puanla 4.sırada yer alan ve Play-Off mücadelesi veren Karşıyaka’yı konuk edecek. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz, İzmir ekibi karşısında kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Kocaelispor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in kadroda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Kocaeli Stadı’nda oynanacak saat 14.30’da başlayacak maç A Spor’dan canlı yayınlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Hakan Basık yönetecek.

REKOR BEKLENİYOR

Yarın ki maça Kocaelisporlu taraftarların büyük ilgisi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterilirken, Cuma gecesi itibariyle 14.765 adet bilet satıldığı açıklanmıştı. Bugün, bu sayının 20 bine ulaşması bekleniyordu. Yarın da maç öncesinde satılacak biletler ve kombinelerle birlikte 30 bine yakın taraftarın tribünde yer alması bekleniyor. Ayrıca Kuzey Kale Arka Alt Tribünü’nde de 3.500 öğrenci yer alacak. Karşıyaka taraftarlarının da kendilerine ayrılan 1.700 kişilik deplasman tribününü doldurması bekleniyor. Kocaeli Stadyumu’nda en çok seyircili maç, açılış karşılaşması olan Fatsa Belediyespor maçı olmuş ve 23.595 taraftar mücadeleyi takip etmişti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑