Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Hastaneye gitmeyin! Hekimler iş bırakıyor

Sağlık çalışanlarının özlük hakları, sağlıkta etkin bir şiddet yasası çıkartılması ve halkın sağlık hakkına ulaşması için aylardır çeşitli eylemler yapan doktorlar yarın yeniden greve çıkacak.

7 Şubat 2022 Saat: 23:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.511 kez okunmuştur

Hastaneye gitmeyin! Hekimler iş bırakıyor
Hastaneye gitmeyin! Hekimler iş bırakıyor

Sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekmek, sağlıkta şiddette karşı etkin yasa çıkartılması, özlük haklarının düzenlenmesi için doktorlar yarın yine grevde.

Tabipler Birliği’nin çağrısı ile tüm Türkiye’de yapılacak olan grev Kocaeli’de de bulunan tüm hastanelerde yapılacak ve doktorlar poliklinik hizmeti vermeyecek. Grev ile ilgili saat 12.30’da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde basın açıklaması yapılacak.

Doktorların yapacağı ve sağlık çalışanlarının desteklediği grev ile ilgili açıklama yapan Tabip Odası Başkanı Ömer Ardaman, “Aylardır talep ettiğimiz haklarımız için bir kez daha grevdeyiz.

Yarın hastanelerde acil sağlık hizmetleri, diyaliz, kanser hastaları ve covid19 hastaları dışında poliklinik hizmeti vermeyeceğiz. Hastalarımızdan ricamız yarın hastaneye gelmemeleri ve varsa randevularını iptal etmeleridir.

Bize tüm toplumun daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için ve aynı zamanda sağlık çalışanlarının güvenli ve güvenceli şekilde hizmet üretmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑