Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açıldı

Halk Eğitim Merkezi’nin yılsonu sergisi yoğun katılımla açıldı.

24 Mayıs 2019 Saat: 04:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.054 kez okunmuştur

Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açıldı
Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açıldı

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yılsonu sergisi halkın beğenisine sunuldu. Açılışa Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Halk Eğitim Müdürü Ayhan Kazancı ve vatandaşlar katıldı. Kandıralıların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta Başkan Turan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

EĞİTİMİN DESTEKÇİSİ

Kursiyerleri tebrik eden Başkan Turan, ebru sanatı, model uçak, giyim, ahşap boyama,el ve makine nakışları ve yağlı boya resimlerinden oluşan el emeği göz nuru ürünleri tek tek gezerek, yapılışlarıyla ilgili kursiyerleri dinledi.Kandıra Belediyesi olarak eğitim faaliyetlerine her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Turan, Halk Eğitim Merkezlerinde avcılık ve atıcılık, emlakçılık, arıcılık, bilgisayar, aşçılık, evde çocuk bakımı, ahşap boyama, el sanatları, giyim, model uçak tasarımı, okuma yazma, diksiyon, sportif kurslar,ilk yardım ve bağımlılıkla mücadele gibi çok farklı alanlarda eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade etti.

EKONOMİYE KATKI

Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan Halk Eğitim Merkezleri beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere, toplumun içindeki tüm renklere hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş yerel değerlere önem veren, kurumlar olduğunu vurgulayan Başkan Turan“Gençlerimizin meslek edinmesinde büyük yeri olan Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim gören kursiyerlerimizin  edindikleri mesleği iş hayatına dönüştürmesi,hem ülke ekonomisine hem kendi aile ekonomisine katkı sağlaması için onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑