Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Hakan Süer'e bıçaklı saldırı: Oğlu yaralandı...

TV 41’in Haber Müdürü, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakan Süer kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda oğlu Umut Süer yaralandı

13 Mayıs 2023 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.227 kez okunmuştur

Hakan Süere bıçaklı saldırı: Oğlu yaralandı...
Hakan Süer'e bıçaklı saldırı: Oğlu yaralandı...

Olay, bugün sabah saatlerinde İzmit Veliahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak adresinde meydana geldi. TV 41 Haber Müdürü ve Kocaeli Gündem Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hakan Süer aracını park ettikten sonra oğlu Umut ile birlikte TV 41 binasına doğru yürüdüğü sırada bir şahıs Süer'e küfür etti.

Bunun üzerine çıkan tartışmada küfür eden şahsın çevredeki arkadaşları da olaya dahil oldu. Yaşanan arbedede Hakan Süer'in oğlu Umut Süer karın boşluğundan bıçaklandı. Olay sonrası saldırganlar kaçarken, Umut Süer ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

CEMİYETTEN KINAMA
Konuyla ilgili Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem İnternet Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer'e bugün yapılan çirkin saldırı esnasında yanında bulunan oğlu Umut Süer bıçaklı saldırıya uğradı.

Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yaşanan olayın da takipçisi olacağımızın bilinmesini ister, meslektaşımıza da acil şifalar diliyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑