Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Güpegündüz 8 ineği çaldılar

Kandıra’nın Baba Köyü Karakaya Mahallesi’nde ikamet eden ve geçimini çiftçilikle sağlayan Abdülkadir Şahin’in güpegündüz 8 ineği çalındı

23 Temmuz 2012 Saat: 00:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.727 kez okunmuştur

Güpegündüz 8 ineği çaldılar
Güpegündüz 8 ineği çaldılar

Kandıra, Kerpe Ömerağzı Göl Tarlası mevkiinde 7 yıldan beri büyükbaş hayvan besiciliği yapan Abdülkadir Şahin, dün saat 11.00 sıralarında hayvanlarını ağıla koydu. Saat 14.00 sıralarında geri döndüğünde ise 18 büyükbaş hayvanın sekizinin çalındığını fark etti. İddialara göre, İstanbul plakalı kapalı bir minibüsün Ömerağzı Göl Tarlası mevkiine geldiği, minibüsten inen kişilerin tel avluyu keserek ağıldaki hayvanları aldığı belirtildi. Görgü tanıklarının iddialarına göre ise 8 hayvanı üç kişi çaldı.
DEĞERİ 50 BİN LİRA Ömerağzı Göl Tarlası mevkiinde hayvanlarının bakımını yapan Abdülkadir Şahin başından geçen talihsiz olayla ilgili “Yedi yıldan beri burada hayvan yetiştiriciliği yapıyorum, başımıza böyle bir olay hiç gelmedi. Bu arazide hayvan olduğunu farklı illerdeki şahıslar nasıl bilsin. Kerpe’den veya bu civardan mutlaka birileri bu grubun içinde yer alıyor. Önceki aylarda da yine yakın bir komşumuzun hayvanları çalınmıştı. Bu konuda jandarma ekiplerimizin bu kişileri bulacağından ümitliyim. Sekiz büyükbaş hayvanım tahmini bedeli 40-50 bin lira” dedi. Kerpe Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı incelemenin ardından soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları görüntüleri ile zanlılar tespit edilmeye çalışılıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑