Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Güngör Arslan cinayetinin karar duruşması Kandıra’da yapılacak

Güngör Arslan cinayetinde 4’üncü ve karar duruşması Kandıra Kapalı Cezaevi Yerkeşkesi’nde yer alan mahkeme salonuna alındı.

3 Aralık 2022 Saat: 03:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.105 kez okunmuştur

Güngör Arslan cinayetinin karar duruşması Kandıra’da yapılacak
Güngör Arslan cinayetinin karar duruşması Kandıra’da yapılacak

Güngör Arslan cinayetinde Cumhuriyet Savcısı 21 Ekim tarihinde gerçekleşen duruşmada mütalaasını açıkladı. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında sanık Ramazan Ö. için tasarlayarak kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılmasına, sanıklar Ersin K. ve Burhan P. hakkında da tasarlayarak kasten adam öldürmeye azmettirme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmalarını talep etti. Cumhuriyet Savcısı diğer sanıklar hakkında da çeşitli cezalar istedi.

KANDIRA’DA YAPILACAK
Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyetince yargılaması gerçekleşen cinayete ilişkin davanın ilk duruşması olması sebebiyle Kandıra Kapalı Cezaevi yerleşkesi içerisinde bulunan mahkeme salonunda görülmüştü. Yargılamada ikinci ve üçüncü duruşmalar ise Kocaeli Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda gerçekleşti. Her iki duruşmada da seyirci sayısının salonun nüfusunu aşması ve tutuklu sayısı ile sanık sayısının fazlalığı göz önüne alınarak 9 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek 4’üncü ve karar duruşmasının Kandıra Kapalı Cezaevi Yerleşkesi içerisinde bulunan duruşma salonunda yapılmasına karar verildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑