Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Gülten Akın, Kandıra’da anıldı

Şair Gülten Akın soğuk bir kış günü Kandıra Yelken Sinemasında şiirlerle anıldı. Topluluk üyeleri tarafından şiirler okundu,şarkılar söylendi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gülten Akın ile ilgili sunum yapan Nursun Kural’a plaket takdim edildi.

13 Ocak 2024 Saat: 23:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 664 kez okunmuştur

Gülten Akın, Kandıra’da anıldı
Gülten Akın, Kandıra’da anıldı

Topluluk sözcüsü Aygün Aynagöz açılış konuşmasında Kandıra Yelken Sinemasını tahsil eden İş İnsanı Teoman Yelkencioğlu'na teşekkür etti. Antalya da yaşayan İsmail Sarıca’nın Gülten Akın için gönderdiği mesajı okudu.

Emekli eczacı Nursun Kural edebi yaşantısı hakkında verdiği bilgilerin ardından topluluk üyeleri Gülten Akın’ın şiirlerini okudular. Ayrıca Gülten Akın hakkında katılımcılar şair hakkında görüşlerini söylediler.

İzmit Aydili Sanat Derneği’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyinin desteği ile Yerel Destek Programı kapsamında hazırlanmış olan GENÇ KALEMLER YEŞEREN ŞİİRLER Kitabında Kandıra Anadolu Lisesi öğrencilerinden Azra Kılıç; “Gerçek mi Bunlar”, Sıla Kuyumcu; “İnan”, Nisa Çelik; “Naçiz Sokak”, Seyit Yusuf Erol; “Sensizlik”, Kübra Akkol; “Gökyüzü Ağlıyor”, Ecrin Güvendi; “Mazide ki Sana”, Ebru Özgar; “Benim Girdabım”, Ayça Güneş; “O Gün Görmüştüm Seni” adlı şiirleri yer almaya hak kazanmış idi. İlk kez kitaplarını gören öğrencilere kitaplarını emekli edebiyat öğretmenlerinden İpek Sümer, Mustafa Yıldız, Tarihçi Cem Ulutaş birlikte verdiler. Şiirlerini heyecanla ailelerinin karsısında okuyan öğrenciler konuklar tarafından çok beğenildi.

Gülten Akın ile ilgili sunum yapan Nursun Kural’a plaket takdim edildi. Şiir okuyan topluluk üyelerine de katılım belgesi izleyiciler tarafından verildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑