Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Güllerin Efendisi şiirlerle anıldı

Kandıra Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu Güllerin Efendisi adlı programda peygamber efendimiz şiir, naat ve ilahilerle anıldı.

9 Mayıs 2014 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.335 kez okunmuştur

Güllerin Efendisi şiirlerle anıldı
Güllerin Efendisi şiirlerle anıldı

Kandıra Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Güllerin Efendisi adlı programın bu yıl beşincisini düzenlendi. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Tuncay Yaşar, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
PEYGAMBER EFENDİMİZİ ANLATTI Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını okul müdürü İbrahim Yılmaz yaptı. Yılmaz, yaptığı konuşmasında peygamber efendimizin yaşantısından kesitler sunarak, onu anmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Programı geleneksel hale getirdiklerini sözlerine ekleyen Yılmaz, “Peygamber efendimizi anlamak ve tanıtmak adına ne kadar etkinlik yapsak azdır” dedi.
AYAKTA ALKIŞLANDILAR Program okul öğrencilerinden Gökhan Taşdemir'in Kuran-ı Kerim tilaveti okumasıyla devam etti. Ardından okul öğretmenlerinden Kudret İçköprü ve Ramazan Topçu önderliğinde hazırlanan öğrenciler birbirinden güzel şiir, naat ve ilahileri seslendirerek davetlilere huzurlu ve duygusal dakikalar yaşattı. Program bitiminde öğrenciler ayakta alkışlandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑