Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Güllerin Efendisi ayakta izlendi

K

3 Mayıs 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.521 kez okunmuştur

Güllerin Efendisi ayakta izlendi
Güllerin Efendisi ayakta izlendi
Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesinin “Güllerin Efendisi” adlı programın ev sahipliğini yapan İbrahim Yılmaz, CHP İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, Belediye Meclis Üyesi Erkan İşler, Ersin Cici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, İlçe vaizi Ergün Yılma, kurum idarecileri, okul Müdürleri, İlçe halkı çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı. Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Turan Güneş Kültür Merkezinde Peygamber Efendimizin “Güllerin Efendisi” adlı programla büyük beğeni topladı.
Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Yılmaz açılış konuşmasında İmam Hatip lisesinin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Yılmaz, kesintisiz eğitim nedeniyle İmam Hatip okullarının orta öğretimlerinin İlçemizde de açılacağını belirtti. Yılmaz ayrıca, ‘4+4+4 formülü ile İmam Hatip orta kısımlarını açılma imkanı oluşmuştur. Bu şekilde orta ve lise kısımlarında çocuklarımız tercihlerine göre eğitim yapma hakkı oluşmuştur’ dedi.
Kandıra İmam Hatip Lisesi öğrencilerin hazırlamış olduğu Peygamber Efendimizin dile getirdiği, “Güllerin Efendisi” adlı program salonu dolduran yüzlerce vatandaş sevinç gözyaşlarıyla bu güzel sunumu izledi. Öğrencilerin Kur-anı Kerim okuması ilahi ve ezgilerin söylenmesiyle tiyatro gösterileriyle program sona erdi. Öğrencilerin bir birinden başarılı sunun ve gösterileri katılımcıların ayakta izlemesi ve halk tarafından büyük beğeni topladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑