Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Gönül İster ki 12 başkanımızla devam edelim...

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Ellibeş ilçe kongreleri ile ilgili ilk mesajı verdi. Ellibeş "Gönül ister ki 12 ilçe başkanımızla devam edelim" diyerek değişimin sinyalini verdi

1 Şubat 2020 Saat: 23:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.084 kez okunmuştur

Gönül İster ki 12 başkanımızla devam edelim...
Gönül İster ki 12 başkanımızla devam edelim...

Adalet ve Kalkınma Partisi 106’ıncı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün saat 10.00’da İzmit Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşti. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş döneminde yaklaşık 4 ay arayla ikinci kez yapılan İl Danışma Meclisi’ne katılım oldukça yoğun oldu. Büyük bir coşkuyla başlayan Danışma Meclisine AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İl Kadın kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Fikri Işık, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Sami Çakır ve parti üyeleri katıldı

LİDERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE…
Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını yapan Divan Başkanı Halil Çokan sözlerine Elazığ depreminde hayatını kaybedenleri anarak başladı. Sözlerinin devamında Çokan, “Her siyaset liderinin karakteriyle şekillenir. Ak Parti’den liderinden aldığı güçle bugünlere geldi. İki danışma arasında 4 ay geçti. Kısa sürede mahalle yönetimleriyle bir araya geldik. İlçe delege seçimlerini yaptık. Alışılmışın dışında çok yoğun bir süreç geçirdik. Bizim danışma meclisimiz sadece siyasi bir meclis değildir. Üyelerimizin kucaklaşma ve birlik olma yeridir” ifadelerini kullandı.

DERSİMİZİ ALDIK

Çokan’ın ardından konuşan ve sözlerine Elazığ’da yaşanan deprem felaketine değinen Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Deprem gerçeğiyle biz 21 yıl önce yüzleştik. Çok ağır bir bedel ödeyerek yüzleştik. Sadece Kocaeli’de çok fazla deprem şehidi oldu. Ben depremi merkez üssünde yaşadım. Acı gerçekle yüzleştikçe faturanın bu kadar ağır olacağını fark etmemiştik. Yıkıldık ama bizi yıkan diğer bir olayda devletin bir hafta sonra gelebilmesiydi. Bugün Elazığ’da yaşadığımız depremlerde gördük ki gereken dersi almışız. Gereken yardımlar hızla yapıldı.

MİLLETİMİZİN YANINDA YÜRÜMEYE DEVAM
O günde dünde milletimiz tüm imkanlarını seferber ederek acılı ailelerin yanında oldu. Türk milleti fedakar bir millet. Her türlü imkanlarını feda eden bir millet. Aile bağlarıyla bağlı iyi günde kötü günde hep birbirimizin yanındayız. Bizde Ak Parti olarak milletimizin yanında yürüyoruz. Bizim ak parti olarak başarımızın temelinde aile olma değeri, var. Liderimizin önderliğinde büyük bir aileyiz. İnandığımız yolda Türkiye için Kocaeli için daha çok çalışmalı ve yürütmeliyiz. Ak Parti ailesi 18 yıllık sürede hayal etmekten bile çekindiğimiz projelere imza attı. 18 yıl önce hakimler ve savcılar yüksek kurulu toplanacağı zaman büyük bir korku olurdu. Yine genelkurmayda aynı şekilde. Bunlar artık eskide kaldı.

AK PARTİ DESTAN YAZDI
Bugün ülke ekonomisine direk müdahale edilmesine rağmen dimdik ayakta duruyoruz. Sağlıkta, eğitimde, sanayide dimdik ayaktayız. Göstergeler de artık iyiye gittiğimizi gösteriyor. Dışardaki saldırılar dışında iç saldırılara rağmen biz genel başkanımızın önderliğinde ülkemizi kalkındırdık ve adeta destan yazdık. Deprem bölgesine gitme zahmetinde bulunmayan muhalefet lideri hala deprem paralarının nereye gittiğini soruyor. Cumhurbaşkanımız dün, yapılan harcamaları tek tek anlattı. Özür dilemek yerine yeni yalanlarla saldırıyorlar.

FİTNEYE FESADA FIRSAT YOK
Muhalefetin ülke genelinde yaptığını yerelde de yaşıyoruz. Algıyla, yalanlarla vatandaşı kandırıyorlar. Geçtiğimiz gün bir ahlaksız, densiz bayrağımıza el uzattı. Ahlaksızlara atalarımız ders verdi. Onları Ege denizine döktü. Böyle devam ederse bir kez daha milletimiz onlara gereken dersi verecektir. Bize düşen, sen-ben demeden biz diyerek bu yolda yürümektir. Fitneye, fesada fırsat vermeden yürüyeceğiz.

DEĞİŞİM MESAJI

Delege seçimlerinden sonra kongrelerimize 23 Şubat’ta başlayacağız. Geçmişten bu yana görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 12 kardeşimiz samimiyetle görevlerini yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Emeklerine sağlık. Gönül ister ki 12’si ile devam edelim. Yarın yapılacak kongrelerde seçilecek ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli teşkilatlarının içinden olacaktır. Bu ailenin bireyleri olacak. Bu anlayışla kongre sürecini yürüteceğiz”

TÜRLÜ YALANA BAŞVURULAN BİR ZAMANI YAŞIYORUZ

 Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bu tür toplantılarda sona kalan dona kalır. Ben benden sonra gelecek olan şeker gibi vekilimiz İlyas Şeker’i düşünüyorum. Bu toplantı biraz uzadı, biraz yorgunlukta var o yüzden kısaca bir konuşma yapacağım. İçimizde bulunduğumuz zamanın ruhunu inandığın yolda yürü sloganı çok iyi anlatıyor. Çok iyi seçilmiş bir slogan. Dünyada neler oluyor bakın, oradan Türkiye’ye gelin. Türkiye göründüğünden büyüktür. Dünyanın mihenk taşı olan bir ülkedir. Türkiye düşerse dünya düşer bunu biliyoruz. Biz bunu bildiğimiz için inandığımız bu yolda yürümek için yola çıktık. Biz bu topraklara geldiğimizden beri bu davaya inanıyoruz. Bizim davamız kadim bir davadır. Hepimiz bu yolda çalışmaya devam ediyoruz. Zamanın ruhu dediğimiz şey bize özellikle dikkat etmemiz gereken bir noktayı işaret ediyor. Birbirimize düşmemiz için her türlü yalana başvurulan bir zamanı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ESKİ YENİ ALGISIYLA BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Büyükakın sözlerini, “Bu yalanlara düşmemek için birbirimize sıkı sıkı sarılmamız gerekiyor. Bu inanç doğrultusunda dos doğru yürüme zamanıdır. Bu doğrultuda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bizde geçmiş dönem ya da bu dönem ayrımı yoktur. Burada herkesin alın teri ve sorumluluğu vardır. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. İlçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yeni ve eski başkanlarımızı birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Böyle bir şeye kesinlikle fırsat vermememiz gerekiyor. Dünya zor bir zamandan geçiyor. Yeni kurulan yeni dünyada Türkiye yerini çok güçlü bir şekilde alıyor. Sayın cumhurbaşkanımızın vizyonuyla Afrika’dan Avrupa’ya kadar yerimiz çok iyi durumdadır. Yunan milletvekilinin aşağılık davranışı sadece o hareketle sınırlı değildir. Bizi birbirimize düşürmek için bunları yapıyorlar” ifadeleriyle sürdürdü.

BORÇ SİZİN DÖNEMİNİZDEN KALDI

Büyükakın sözlerinin sonunda, “Bizde belediye olarak önceki dönem başkanımızın başlattığı çalışmaları devam ettiriyor ve bizde projeler üretmeye devam ediyoruz. Gebze metrosu çalışmalarımız da sürüyor. Önümüzdeki süreçte de açılacak. Bunun yanında şehir hastanesi önümüzdeki yaz ayında açılacak. Oraya bir tramvay projemiz bulunuyor. Tramvay projemizin maliyeti 250 milyon TL’dir. Bu çalışmamızın ücreti İzmit Belediyesi’nin bütçesi kadardır. Ayrıca o milletvekilinin Hünkar Çayırı dediği yer Hünkar Çayırı değildir. Orası Tuzla’dır. Artık yalanlara bu millet inanmıyor. Bizde bu yalanlara artık cevap vermiyoruz. En borçlu belediye dediler. Defalarca anlattık. Bu borç sizin döneminizden kalan borçlardır. Manipülasyon yapmak için tekrar tekrar bunu ısıtıyorlar. Gebze’deki köprülerin çift yapılmasını kara yolları ihale etti. Bu projemizi de büyükşehir olarak 80 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçireceğiz. Tramvayı Plajyolu’na kadar getirdik. Yolun üstünden Kuruçeşme’ye kadar da birkaç ayda tramvay çalışmamız tamamlanacak” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑