Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Gıda OSB projesinde çalışmalar yakında başlayacak

Akıncı Mahallesi’ne yaptığı ziyarette konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Gıda OSB için çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

30 Aralık 2015 Saat: 18:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.954 kez okunmuştur

Gıda OSB projesinde çalışmalar yakında başlayacak
Gıda OSB projesinde çalışmalar yakında başlayacak

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “ birlikte yönetim” anlayışı çerçevesinde her fırsatta vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. “Kışın gelişi hava koşullarını zorlaştırsa da görevimizin başında olacağız” diyen Başkan Köken’e AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, Belediye meclis üyesi Hamza Biçer, Erdal Çetin, İlçe yöneticileri Cevat Taşdelen, Aşır Gürbüz ve Recep Türkdoğdu'da eşlik etti.

 MAHALLELERİMİZİ ÖRNEK YAPACAĞIZ

Ağaçağıl mahallesini ziyaret eden Başkan Köken, hemşerilerini dinledi, onlarla sohbet ederek istek ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulundu. “Mahallelerimizi örnek yapacağız” diyen Başkan Ünal Köken, “Yürüttüğümüz işlerde bir adım sonrasını düşünerek hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre iş sıralaması yapıyoruz. Öyle güzel çalışmalar yapacağız ki ilçemizi merak edip İstanbul’dan ziyaretçiler gelecek. Bu sayede hem esnafımız canlanacak hem de doğasıyla, deniziyle, sevecen insanlarıyla ünlenen ilçemiz daha da aktif olacak” dedi. Bölgeye yapılacak yatırımların önemine de vurguda bulundu.

 

BAŞKAN KÖKEN’DEN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE

Akıncı mahallesinden Karadeniz sahil yolunun geçeceğini anlatan Başkan Köken, ihale çalışmalarının devam ettiğini ve Ağva – Kaynarca arası 45 km’lik yolun çalışmalarına yakında başlanacağını da müjdeledi. Kandıra’nın altın değerinde olacağını belirten Köken, ihale bittikten sonra 2019 yılında hem Kandıra- İzmit hem de Karadeniz sahil yolunun biteceğini belirtti.

GIDA OSB PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gıda OSB için çalışmaların yakında başlayacağını anlatan Başkan Köken, Gıda organizenin devamında büyük işlerin yapılacağını ve gençlerimize istihdam sağlanacağını anlattı. Vatandaşların pür dikkat dinlediği konuşmasına devam eden Başkan, “Kandıra’mızın huzuru için özverili çalışmalarımız her zaman devam edecek” dedi.

PLAKET VERDİ

Ağaçağıl mahallesinde mahalle muhtarı Mehmet Şentürk ile omuz omuza yürütülen çalışmalara da değinen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 1 Kasım seçimlerinde başarı sağlayan ve sandığa sahip çıkan Köy Temsilcisi Bahattin Parlak, Sandık Müşaitleri Bilal Dinç, Ayhan Kaplan ve Halil İbrahim Bayram’a AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ile birlikte plaket takdim etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑