Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin kararına karşı gelen bizi karşısında bulur"

Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, dün akşam açıklanan MHP Kocaeli listesini değerlendirdi. Özdemir, 'Genel Başkanımızın kararıdır ve herkesin saygı duyması gerekir' dedi.

9 Nisan 2023 Saat: 07:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 916 kez okunmuştur

Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin kararına karşı gelen bizi karşısında bulur
"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin kararına karşı gelen bizi karşısında bulur"

MHP Genel merkezi milletvekili aday listelerini dün akşam duyurmuştu, bugün sabah saatlerinde ise YSK'ya listeler teslim edildi. MHP Kocaeli listesinde ise ilk sırada Saffet Sancaklı, 2. sırada Yudum Kaşıkçı 3. sırada Emre Külcü yer almıştı.

Listelerle ilgili en sert açıklama Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir'den geldi.

Kocaeli Gündem Haber Sitesi'ne açıklama yapan Özdemir; "Kıymetli büyüğümüz, liderimiz Devlet Bahçeli kararı vermiştir. Listenin ilk sırasına Kocaeli'nin kaptanı Saffet Sancaklı'yı yazarak şehri yine kaptanımıza emanet etmiştir" dedi. Özdemir 2. sırada yer alan Yudum Kaşıkçı için ise, "Yudum ablamız iyi bir teşkilatçı ve ülkücüdür. KAÇEP Başkanlığı'nda, Kadın Kolları Başkanlığı'nda önemli çalışmalar yapmıştır. Milletvekilliğini de en iyi şekilde yaparak ilimizi temsil edecektir." dedi. Ülkü Ocakları Başkanı Özdemir milletvekili listesinde bulunan tüm arkadaşların birbirinden kıymetli olduğunu belirterek seçime kadar listede olan olmayan herkesle Cumhur İttifakı olarak sahada olacaklarını söyledi.

ÖZDEMİR'DEN GÖZDAĞI

Listelerin açıklanması sonrasında bazı küçük gruplardan çatlak sesler geldiğini belirten Ülkü Ocakarı Başkanı Abdulkadir Özdemir, "Teşkilatımız ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli listeyi onaylamıştır. Bu saatten sonra, listeye karşı gelen itiraz eden Genel Başkanımıza itiraz etmiş olur. Biz böyle bir duruma müsaade etmeyiz. Kapalı kapılar arkasında kimse genel başkanımızın kararını sorgulamasın, zaman birlik olma beraber olma zamanıdır." dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑