Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Genel Başkan Erbakan, Gödek'i değerlendirmek istiyor

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli'ye geldi. Kentte açıklamalarda bulunan Erbakan, 2024 yerel seçimlerine ile ilgili konuşarak “Adaylarımızla yarışmak istiyoruz" dedi.

20 Haziran 2023 Saat: 12:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.360 kez okunmuştur

Genel Başkan Erbakan, Gödeki değerlendirmek istiyor
Genel Başkan Erbakan, Gödek'i değerlendirmek istiyor

2023 Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan ve seçim sonucunda 1'i Kocaeli olmak üzere toplam 5 milletvekili çıkarmayı başaran YRP'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kocaeli'ye geldi. Seçim sonrası teşekkür ziyareti mahiyetinde olan ziyarete Yuvacık ile başlayan Erbakan daha sonra Başiskele'de vatandaş ile buluşup, buradan Gölcük İlçe Başkanlığı binasının açılışına geçti. Erbakan bu programlar sonrası İzmit'te, Maide Kafe ve Restoran'da basın toplantısı düzenledi. YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, İl Başkanı Ali Taştan, genel seçimlerde Kocaeli 2.Sıra Milletvekili Adayı Basri Çayır genel başkanları Fatih Erbakan'ı yalnız bırakmadı.

SESİMİZ DAHA DA GÜR ÇIKACAK
YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan programdaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Biz mecliste hangi dinden olursa olsun adaletle muamele edilmesi için çalışacağız ve bu konunun takipçisi olacağız. Mağduriyetlerin arkasındayız ve bu konunun takipçisi olacağız. Polislerin adil bie şekilde çalışma hayatlarının düzenlenmesi ve atanamayan öğretmenlerin sıkıntıları başta olmak üzere pek çok konunun takipçisi olacağız. Daha önce pek çok konuda pay sahibi olduk fakat artık meclisteyiz ve sesimiz daha da gür çıkacak.

DAHA FAZLA VEKİL VE BELEDİYE ÇIKARMAK İSTİYORUZ
Artık önümüzde 2024 yerel seçimleri var, yerel seçim için startı veriyoruz. 14 Mayıs'ta gösterdiğimiz başarının kat ve katını bu seçimlerde göstereceğiz. Biz insanımızı milli görüş belediyeciliği ile yeniden buluşturacağız. Biz yerel seçimlerin çalışmalarına başladık ve alacağımız sonuçla rüşvet alan da veren de memnundur dönemini kapatacağız. Buradan seçimlerde başarı elde edilmesine katkı sağlayan herkese, teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Biz Kocaeli'den milletvekili çıkarabildik, inşallah daha fazla vekil ve belediye çıkarmak istiyoruz.

BAŞKANIMIZI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ
Yerel seçimlerde kendi adaylarımızla yarışmak istiyoruz ama ne olacak henüz belli değil. Burada yerel seçimler için Levent Gödek başkanımızı değerlendirmek istiyoruz. Bugün programımız kapsamında ilk olarak Yuvacık'a gittik, o bölgeden yüzde 20 oranında oy aldık ve inşallah bundan sonraki seçimlerde de başarımızı katlayarak yola devam edeceğiz. Bugüne kadar 'Doğruya doğru, yanlışa yanlış' dedik ve bundan sonra da böyle demeye devam edeceğiz. Partimiz ile birlikte hayra motor şerre ise fren olma anlayışımızı sürdüreceğiz."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑