Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Genç Nidâlar Umre ile ödüllendirildi

Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması il finalinde dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirilirken, Amel Turizm tarafından umre ödülü de kazandı.

21 Aralık 2018 Saat: 12:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.164 kez okunmuştur

Genç Nidâlar Umre ile ödüllendirildi
Genç Nidâlar Umre ile ödüllendirildi

İmam Hatip Ortaokullar Arası Genç Nidâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması İl Finali, Kocaeli’ndeki 28 İmam Hatip Ortaokulu’nun katılımıyla Namazgâh Kültür Merkezi’nde Kandıra Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesinin organizesinde yapıldı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhterem Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Yıldırım, okul müdürleri, sivil toplum temsilcilerinin de katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Dereli Mahallesi İmam-Hatibi Burak Tur’un Kur'an tilavetinin ardından Okul Müdürü İsmail Koç, açılış konuşması yaptı. Yarışmalar hakkında bilgi veren İsmail Koç, organizasyonun gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Muhterem Aktaş’a, yarışmanın hazırlık ve gerçekleşmesinde maddi manevi destek olan, Belediye Başkanı Ünal Köken’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’a, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı’ya Kandıra Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Kefken İmam-Hatip Ortaokulu müdürlerine, Kandıra İmam Hatip Mezunları Derneği’ne, Okul Aile Birliğine, Amel Turizm ve Burak Market’e, organizasyonda görevli olan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Üç farklı kategoride gerçekleşen yarışmada 28 öğrencinin Kur'an kıraatlerinin ardından jürinin değerlendirmesi sonucunda 1. Grup Kur’an-Kerim-i Güzel Okumada Kandıra Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Müberra Kalbinur Şengün, 2. Grup Kur’an-Kerim-i Güzel Okumada Darıca İmam-Hatip Ortaokulu’ndan Ahsennur Mandacı, hafızlık kategorisinde ise Darıca Tevfik İleri İmam-Hatip Ortaokulu’ndan Sılanur Işık birinci oldu. Birinciler tam altın, ikinciler yarım altın, üçüncüler ise çeyrek altın ile ödüllendirildi. İlçe Müftülüğünce tüm öğrencilere kitap seti, gelen misafirlere ise Burak Market ve Kız İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Kandıra yoğurdu hediye edildi. Ayrıca birinci olan öğrenciler Amel Turizm tarafından umre ile ödüllendirildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑