Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Genç kızlar futsalda eleme maçları başladı

Liseler arası genç kızlar futsalda grup maçları tamamlandı. Elemelerde ise ilk maçlar oynandı, rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar bir üst tura yükseldi.

5 Ocak 2023 Saat: 03:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.059 kez okunmuştur

Genç kızlar futsalda eleme maçları başladı
Genç kızlar futsalda eleme maçları başladı

Genç kızlar futsalda eleme turu maçları Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanıyor. Önceki günde 5 maç vardı. Günün ilk maçında Ticaret Odası Vakfı MTAL ile Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın ilk yarısını 3-0 önde geçen Oruç Reis Anadolu Lisesi, karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Bu maçtan sonra ise Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Normal süresi 2-2 biten maçta Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi penaltılarda 5-3 kazandı.

KANDIRA LİSESİ ELENDİ
Son yıllarda liseler genç kızlar futsala çok büyük ilgi oluyor. Kandıra Anadolu Lisesi de il birinciliğine katılan okullarımızdan. Kandıra Anadolu Lisesi, Darıca Edip Zengin Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Maçı 6-0 Darıca temsilcisi kazandı. Yıldırım MTAL ile Şehit Yavuz Sonat Anadolu Lisesi maçı da çok çekişmeli geçti. Karşılaşmayı Kandıra Yavuz Sonat Anadolu Lisesi takımı 2-0 kazandı. Son maçta iki iddialı takım Gölcük Barbaros Hayrettin ile Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi karşı karşıya geldi. Maçtan 4-0’lık skorla Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi galip ayrıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑