Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Genç Kandıralılarda müthiş final bu pazar

Bu yıl sekizincisinin düzenlendiği Geleneksel Genç Kandıralılar Derneği Halı Saha Ligi’nde büyük final bu pazar gerçekleşecek.

17 Mart 2023 Saat: 08:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.098 kez okunmuştur

Genç Kandıralılarda müthiş final bu pazar
Genç Kandıralılarda müthiş final bu pazar

Dernek Başkanı Nurullah Özer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Turnuvamız bu sezon 10 takım ile oynandı. Normal sezon birinci bitiren Yusufca FC direkt finalde oynamaya hak kazandı. İlk 5’e giren takımlardan Kandıra Birlik - Çalyer FC. ile eşleşti. Sürekli Play-Off’larda kendini gösteren Avlanlı 1921 ile Ahmethacılar çeyrek finaldeki bir diğer eşleşme oldu.

DOSTLUK KAZANDI
Çeyrek final maçlarını kazanan Kandıra Birlik ile Avlanlı 1921 yarı finalde zorlu bir maç oynadı. Normal suresi 2-2 berabere biten maçı penaltıların ardından 6-5 kazanan Avlanlı 1921 finalde Yusufca FC’nin rakibi olmaya hak kazandı. 19 Mart Pazar günü saat 17.00’deki final maçı öncesinde saat 16.00’da gösteri maçımız olacak ve turnuvamızın en centilmen takımı ile diğer takımların kaptanları karşılaşacak.

PAZAR GÜNÜ OR-AR’DA BULUŞALIM
Gösteri maçının ardından final maçı heyecanı yaşanacak ve son karşılaşmanın ardından sürprizlerimiz olacak. Pazar günü tüm vatandaşlarımızı Derince Plajyolu’nda yer alan Or-Ar Çim Halı Tesisleri’ne bekliyoruz. Her zaman olduğu gibi dostlukların ve arkadaşlığın ön planda olacağı turnuvamızda emek sarf eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.

KANDIRALILARIN TURNUVASINDA ANLAMLI KAMPANYA

Genç Kandıralılar Derneği, turnuvaya özel “Kitap Toplama Kampanyası” düzenledi. “Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut” başlığı ile düzenlenen kampanyada toplanacak olan kitaplar deprem bölgesine gönderilecek. Kampanya kapsamında hikaye, roman, boyama kitabı, pastel boya ve sulu boya ürünleriyle de destek verilecek. Kampanya Or-Ar Çim Halı Tesisleri’nde pazar günü saat 18.00’e kadar sürecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑