Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Genç Kandıralılar Turnuvası Başladı

Genç Kandıralılar Derneği tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Geleneksel Genç Kandıralılar Halı Saha Ligi açılış maçı Plaj Yolu'nda bulunan OR-AR çim saha futbol tesislerinde oynandı

22 Kasım 2018 Saat: 10:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.338 kez okunmuştur

Genç Kandıralılar Turnuvası Başladı
Genç Kandıralılar Turnuvası Başladı

Genç Kandıralılar Dernek Başkanı Nurullah Özer ve yönetimi tarafından kandıra ve civar köylerdeki gençlerin kaynaşıp sosyalleşmesi amacıyla düzenlenen ve adından başarı ile söz ettiren turnuvanın bu seneki açılış maçı anlamlı görüntülere sahne oldu. İlimizin etkin derneklerinden İlkin Kılıçaslan’ın başkanlığını üstlendiği Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (Koç-Der) bünyesindeki çocuklar da açılış seremonisine katılarak törene hem renk hem de anlam kattılar.

İLK DÜDÜK KOZAN'DAN

Turnuvanın açılış müsabakasını İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Kozan yönetti. Güreş, Badminton, Masa Tenisi ve Bocca spor dallarında antrenörlük eğitimi alan Kozan ilimiz amatör liglerinde 2008 yılına kadar faal futbol hakemliği yaptı. 2006 yılında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Öğrencileri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Projesi düzenleyerek sadece Kocaeli’de değil Türkiye genelinde örnek olabilecek bir projeye imza atan Mümin Kozan spor ve sporcu dostu olduğunu göstermeye devam ediyor.

TURNUVAYA AKIN ETTİLER

Kandıra ve İzmit ilçelerinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, bölgenin ileri gelen spor, siyaset insanları ve kanaat önderleri turnuvanın açılış maçında genç başkan Nurullah Özer’i yalnız bırakmadı. Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk ve platform üyeleri, KOÇ-DER yetkilileri ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de açılışa katılanlar arasındaydı. İYİ Parti İzmit ilçe yönetiminin tam kadro katılım gösterdiği açılış töreni katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑