Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Genç Kandıralılar final yaptı

Genç Kandıralılar Derneği’nin 7. Geleneksel Halı Saha Ligi dün düzenlenen final organizasyonu ile son buldu. 10 takımın mücadele ettiği artık klasikleşen Halı Saha Turnuvası Kandıralı gençler arasında büyük ilgi görüyor

18 Şubat 2022 Saat: 03:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.123 kez okunmuştur

Genç Kandıralılar final yaptı
Genç Kandıralılar final yaptı

Kandıralı gençlerin tanışıp kaynaşmasını ve kurulan dostluk ortamının aile sıcaklığında devam etmesini amaç edinen Genç Kandıralılar Derneği’nin bu final organizasyonuna çok sayıda davetli katılım gösterdi. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Dilek Yalçın ve Emirşah Torun, İYİ Parti İl Bşk. Yardımcısı Emre Evren, CHP İzmit İlçe Bşk. Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Bşk. Pelin Coştur Filiz, Kandıra Belediyesi Eski Başkanı Cengiz Kan, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Necat ÇAKIR, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Koordinatörleri Birol Sağlam ve Cem Serhat Dayanç, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mitat Ağa, Çınarlı Mahallesi SYDD. Başkanı İbrahim Karnıaçık yer aldı.

DERNEKLER YALNIZ BIRAKMADI
Ayrıca Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik, Derince Taşköprülüler Derneği Başkan Yrd. Halit Kabakçı, Şirintepe Mah. Muhtarı Nilgün Düzen, Akıncı Mah. Muhtarı Mehmet Ertan, Safalı Köyü Muhtarı Tevfik Birgin, Bekirdere Spor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız, Safalı Köyü Dernek Başkanı Okay Belhan, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selam Yıldırım, Çakmaklar Köyü Dernek Başkanı Şükrü Başaran, Ahmet hacılar köyü Dernek Başkanı Engin Tümer, TAV-DER Başkanı Caner Öztürk, Tavşantepe Spor Kulübü başkanı Cihan Özkul, Bizbize İzmitliler Derneği Başkanı Kadir Yılmaz ve Deliveli Köyü SYDD başkanı Kadir Özdemir katılımcılar arasındaydı.

TURUNÇ EN İYİ KALECİ
KG Konut ana sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvayı lider bitiren Akıncı FK. ile play-off mücadelesinde Ahmet Hacılar ve Teksen Futbol kulübünü geride bırakan Safalı F.K. finalde kozlarını paylaştı. Bekirdere Spor ile Tavşantepe Spor arasında finalden önce gösteri maçı oynandı. En centilmen takım Avlanlı1921 seçilirken turnuvanın gol kralı Teksen F.K. takımından Gürkan Aydoğdu oldu. En iyi kaleci ise gösterdiği performansla takımının final oynamasına katkı sağlayan Safalı FK kalecisi Cumhur Turunç seçildi.

ŞAMPİYON AKINCI FK
Finalde rakibini 5-4 yenen Akıncı F.K. turnuvanın galibi oldu. Birinciye özel olarak tasarlanan ve el yapımı Kandıra taşından yapılan kupa verilirken 2. Takıma kupa ve madalya armağan edildi. Akıncı FK kupasını Kocaeli Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Necat Çakır’ın ellerinden aldı. Turnuvayı 2. Bitiren Safalı FK.’ya ise ödüllerini İzmit Belediyesi Başkan Yrd. Dilek Yalçın ve İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑