Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Gaziantep’te zincirleme kaza! 16 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir otobüs, itfaiye, ambulans ve canlı yayın aracına çarptı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

21 Ağustos 2022 Saat: 11:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 894 kez okunmuştur

Gaziantep’te zincirleme kaza! 16 kişi hayatını kaybetti
Gaziantep’te zincirleme kaza! 16 kişi hayatını kaybetti

Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nda bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü çarparak devrildi.

ANTEP-NİZİP YOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, "İlk belirlemelere göre 16 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var." ifadelerini kullandı. Ölülerin cesetleri torbalara konulurken kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

16 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Antep’in Nizip ilçesinde otomobilin dere yatağına düştüğü kaza bölgesine giden ambulans, itfaiye ve İhlas Haber Ajansı’nın canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı. Meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 16 kişinin yaşamını yitirdiği, 21 kişinin de yaralandığı açıklandı. Kazada, 3 itfaiye, 3 sağlık personeli ile İHA çalışanı iki gazeteci hayatını kaybetti.

İHA ÇALIŞANI 2 GAZETECİ VEFAT ETTİ
Kazada, yaralılara yardım etmek için duran İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirleri Umut Yakup Tanrıöver ile Muhammed Abdulkadir Esen ile birlikte 3 itfaiye eri ve 4 sağlık çalışanı da dahil olmak üzere 16 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda takviye ekibi sevk edildi. Yaralılara müdahale eden ekipler ambulanslarla Gaziantep ve Nizip'teki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑