Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Film gibi patron-çırak hikayesi

Patronu çırağını işten çıkarttı, çırağı da firmaya ait araçların lastiklerini farklı günlerde bıçakla patlattı, aklınca patrondan öfkesini çıkarttı. Güvenlik kameraları sayesinde çırak kıskıvrak yakalandı.

6 Mayıs 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.425 kez okunmuştur

Film gibi patron-çırak hikayesi
Film gibi patron-çırak hikayesi
Kandıra Çarşı Mahallesi İsmet Şenoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yaman Teknik’te yaşanan olay filmlerdeki sahneleri aratmadı. Yaman Teknik sahibi Orhan Yaman, çırak olarak aldığı R.K.’yi iddialara göre göreve itaat etmediği için işten çıkarttı. Bunun üzerine 15 gün arayla Mitsubishi panelvan minibüsün lastikleri kesildi. Bir ay önce iki lastik, 15 gün önce 1 lastik kesilince işletme sahibi Yaman, güvenlik kamerası taktırdı. Önceki akşam 2 lastiği daha bıçaklayarak patlatan R.K. güvenlik kameralarına yakalandı.
YAMAN TEKNİK ÇIRAĞINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU Kandıra’da yaşanan bu olay, tüm araç sahiplerini endişelendirmişti. 1 ay içerisinde Yaman Teknik’e ait araçların lastiklerinin bıçakla kesilmesi işletme sahibi ve ilçe halkını endişelendirmişti. İş yerine takılan kamera sistemi ile lastikleri kesen R.K. bu şekilde tespit edildi. İşletme sahibi kamera görüntüleri ile birlikte Kandıra ilçe emniyet müdürlüğüne eski çırağı R.K hakkında şikayette bulundu.
İŞTEN ATTIĞI İÇİN YAPTIM Kandıra ilçe emniyet müdürlüğü R.K.’yi şikayet üzerine gözaltına aldı. R.K. kamera görüntüleri sonrasında suçunu itiraf etti. İddialara göre işten atıldığı için R.K. patronuna kızmış ve bundan dolayı ayda 3 kez farklı günlerde firmanın araçlarının lastiklerini kesmiş. Bunun üzerine Kandıra Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen R.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑