Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Film gibi olay, Kandıra’da yaşandı - Jandarma, ineği gözaltına aldı

Kandıra’da komedi filmlerine konu olacak bir olay yaşandı. Kerpe’de başıboş gezen bir inek, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı inekten bir vatandaş şikayetçi oldu

26 Ağustos 2012 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.219 kez okunmuştur

Film gibi olay, Kandıra’da yaşandı - Jandarma, ineği gözaltına aldı
Film gibi olay, Kandıra’da yaşandı - Jandarma, ineği gözaltına aldı
Kandıra da filmleri aratmayacak bir konu dün Kerpe Jandarma Karakolu’nda yaşandı. Kerpe meydanında gezen bir ineği, Kerpe Jandarma ekipleri gözaltına aldı. Kerpe sakinlerine inekten şikayetçi olup olmadığının sorulması üzerine, bir kişi şikayetçi oldu. Kandıra Kıncırlı köyü eski Kerpe mevkiinde hayvancılıkla geçimini sağlayan Abdulkadir Şahin’in 18 büyükbaş hayvanı bulunuyordu. Önceki günler kimliği belirsiz kişi ve kişilerce 8 tanesi çalındı. Şahin’in iddialarına göre: Kerpe Jandarma Komutanlığı olayla ilgili hiçbir araştırma yapmadı. Bunun üzerine Şahin, üst makamlara hayvanlarının 8 tanesinin çalındığını bildirdi. Olayın üzerinden üç gün geçmesine rağmen Kerpe Jandarma ekipleri Abdulkadir Şahin’in hayvanlarının bulunduğu eski Kerpe yoluna giderek incelemelerde bulundu.
BAŞIBOŞ DOLAŞIYORDU Birkaç gün sonra Kerpe meydanında gezen bir ineği fark eden jandarma ekipleri, apar topar ineği gözaltına aldı. İneğin akşam ahıra gelmemesi sonucu Abdulkadir Şahin kaybolan ineğini aramaya başladı. Birkaç vatandaşın ineğin jandarma tarafından karakola götürüldüğü öne sürüldü. Bunun üzerine Şahin, Kerpe karakoluna giderek ineğinin karakolda olduğunu ve onu almaya geldiğini belirtti. Jandarma ekipleri ineğin Kerpe’de başıboş gezdiğini, vatandaşların bahçelerine girdiği için hakkında şikayet olduğunu belirtti. İNEKTEN ŞİKAYETÇİ OLDU Kerpe’de Doğa Çadır Kent’in işletmeciliğini yapan Ali Çolak, inekten şikayetçi oldu. Çolak, geçen yıl kış aylarında ineklerin iş sahasına girerek 15 tane plastik sandalyesini kırdığı, bundan dolayı inekten şikayetçi olduğunu belirtti. İneğin, başka bahçelere girdiğinin iddia edilmesi üzerine, diğer vatandaşların da ifadelerine başvuruldu. Bahçelerine inek girdiği öne sürülen kişiler, inekten şikayetçi olmayınca inek 24 saat sonra sahibi Abdulkadir Şahin’e teslim edildi.
KIŞIN NE SANDALYESİ Şahin, ineğinden şikayetçi olan Ali Çolak’a şu sözlerle yanıt verdi: “Geçen yıl kışın çadır kente girmiş, plastik sandalyeleri kırmış. Allah aşkına kışın sandalyenin ne işi var orda. Bir de öyle bir şey yaşandıysa o zaman şikayetçi olmadı da bugün neden şikayetçi oluyor. Bu durumu anlayamadım. Sekiz on yıldan beri ben burada inek bakıyorum. Bu güne kadar böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Kandıra’nın geçim kaynaklarından biri hayvancılık. Biz de geçimimizi çiftçi olarak hayvancılıktan sağlamaya çalışıyoruz. ONLARA KIZDIKLARI İÇİN Kandıra sahillerinin tamamında bu tür hayvanları görmeniz mümkündür. Fakat jandarmanın ineğimi gözaltına alması belki de dünyada bir ilktir. Benim sekiz tane hayvanım çalındı, ben de üst düzey büyüklerimden hayvanlarımın bulunması için yardım istedim. Onlar, Kerpe Jandarma Komutanlığının ilgilenmediğini düşünerek onlara kızmışlar olsa gerek ki jandarma ekipleri de bizim ineği gözaltına alarak bizleri bu şekilde cezalandırdı. Ne diyelim devletin bu imkanlarını kendi menfaatine kullananlara.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑