Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Fikri Işık ve eğitimciler kahvaltıda buluştu

AKP Kocaeli Milletvekili Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, Kandıra İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programında eğitim camiası ile bir araya geldi.

7 Ekim 2013 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.760 kez okunmuştur

Fikri Işık ve eğitimciler kahvaltıda buluştu
Fikri Işık ve eğitimciler kahvaltıda buluştu
Kısa süre önce kurulan Kandıra İlim Yayma Cemiyeti düzenlediği kahvaltı programıyla Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık ile Kandıra eğitim camiasını bir araya getirdi. Düzenlenen kahvaltı programına Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube başkanı Fevzi Utaş, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane ve okul müdürleri katıldı.
IŞIK’TAN YARDIM İSTEDİLER Kendileri için hazırlanan Kandıra Mancarlı Pidesi, Kandıra Lokumu ve yerel ürünlerden oluşan kahvaltılıkları afiyetle yiyen davetliler, kahvaltı sonrasında Kandıra eğitim camiasının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunarak çözümü hususunda belirledikleri taleplerin yerine getirilmesi için Milletvekili Fikri Işık’tan yardım istediler. İlim Yayma Cemiyeti Kandıra temsilcisi Raif Yıldız, “Eğitime katkı sağlamak ve mevcut sorunların çözümü noktasında gereken adımları atmak için bu tarz organizasyonlara ağırlık vereceğiz. Kahvaltımıza katılarak bizi onurlandıran milletvekilimize ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑