Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Eski minibüsçü Hüseyin Varol Babalı'ya muhtar adayı

Kandıra'da geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen eski minibüsçülerden Hüseyin Varol Kandıra Babalı mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

9 Mart 2024 Saat: 15:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.011 kez okunmuştur

Eski minibüsçü Hüseyin Varol Babalıya muhtar adayı
Eski minibüsçü Hüseyin Varol Babalı'ya muhtar adayı

Babalı Kefken-Kandıra arası 25 yıl şehir içi minibüsçülüğü yapan Kandıra'da büyük kesim tarafından tanınan ve sevilen Hüseyin Varol Babalı mahalle muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Hüseyin Varol gazetemize yaptığı ziyarette Kandıra'nın gözde turizm beldelerinden Kandıra Babalı Mahallesi'ne muhtarlığına adayı olduğunu açıkladı.

Varol " Mahallem için güzel projelerin var, halkım ile birlikte bu projeleri hayata geçirmek için var gücümle çaba sarf edeceğim. Büyüyen ve gelişen turizme ev sahipliği yapan Babalı mahallemize daha güzel hizmet etmek için siz değerli mahalle halkımın desteklerini bekliyorum.

Halkımın istediklerini hayata geçirmek için devletimizin tüm birimlerinin kapısını çalarak projelerimi hayata geçirmek için var gücümle çalışacağım. Babalı mahallem için önde gelen bazı projelerim şu şekilde; Tapu sorunu, imar sorunu, altyapı çalışması, doğalgaz, muhtarlık köy evi, balıkçı barınağı, plajlarımıza tuvalet duş ve ambulans hizmeti gibi sorunları ihtiyar heyetim ile birlikte hayata geçireceğiz inşallah"dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑