Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Eski başkanın benzinliğini soydular

Kandıra İzmit Caddesi’nde bulunan, eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’e ait petrol istasyonuna giren yüzleri çoraplı soyguncular, içinde yaklaşık 30 bin lira bulunan çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı.

2 Mayıs 2013 Saat: 20:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.326 kez okunmuştur

Eski başkanın benzinliğini soydular
Eski başkanın benzinliğini soydular

Kandıra’da meydana gelen olayda eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’e ait petrol istasyonu yüzleri çorapla gizlenmiş 4 kişi tarafından soyuldu. Alınan bilgiye göre sabah saat 05.30 sıralarında yüzlerinde kadın çorabı olan 4 kişi akaryakıt istasyonuna geldi. Bir kişi benzin istasyonunun dışarısında kalıp çevreyi gözetlerken diğerleri ise benzin istasyonunun market kısmına arka kapıdan girdi. Benzin istasyonu görevlisi ise hırsızların geldiği saatte odasında uyuyordu. Dışarıda bekleyen kişi benzin istasyonunun çevresinde dolaşarak markete giren arkadaşlarını telefon ile yönlendirdi.
Çelik kasayı da götürdüler İçeri giren şahıslar önce yaklaşık 4 bin 500 lira değerindeki sigaraları çaldı. Sigaraları bir poşete doldurduktan sona marketten çıkmaya hazırlanan şahıslar, şans eseri marketin içerisinde tezgahın altına özel bir bölmeyle gizlenmiş çelik kasa olduğunu fark etti. Kasayı açamayacaklarını anlayan şahıslar kasayı sürükleyerek dışarıya çıkardı. Daha sonra bir arabaya koyarak olay yerinden uzaklaştı. Görevli olaydan bir süre sonra uyanında durumu fark ederek hemen polise ihbarda bulundu. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde incelemede bulundu.
30 Bin lira zarar İstasyonun market ve dış kısmını gören kameralarda hırsızlığı an ve an kameraya yansıdığı tespit edildi. Yüzlerine kadın çorabı geçirdikleri tespit edilen sanıkların 3 veya 4 kişi olduklarından şüpheleniyor. Kasa ile birlikte sırra kadem basan sanıklar kasa içerisinde bulunan 30 bin lira nakit para ile işyerine ait çekleri çaldıkları öğrenildi. İşyeri sahibi olan Eski Belediye Başkanı Kenan Evin, bankaları tek tek arayarak çeklerinin çalındığını bildirmeye başladı. Polis ekipleri soygunu gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışmalara başladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑