Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Eski Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Türkiye’nin Erdoğan’a ihtiyacı var”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Dünyanın içinden geçtiği bu süreçte Türkiye’nin çok tecrübeli bir kaptana ihtiyacı var. Bu kaptanın da Recep Tayyip Erdoğan olduğu çok açık” dedi.

5 Mayıs 2023 Saat: 20:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 844 kez okunmuştur

Eski Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Türkiye’nin Erdoğan’a ihtiyacı var”
Eski Başbakan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Türkiye’nin Erdoğan’a ihtiyacı var”

AK Parti Kocaeli Milletvekili, eski Başbakan Yardımcısı, Bilim Sanayi ve Teknoloji ve Milli Savunma eski Bakanı Fikri Işık, SKM programları kapsamında önceki gün Kandıra’daydı. İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Işık, gazetemize uğramayı da ihmal etmedi. Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Ünal Cankurt’un sorularını içtenlikle yanıtlayan ve gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Işık, Kocaeli bölgesini karış karış gezdiklerini ve gittikleri her bölgeden mutlu ayrıldıklarını ifade etti.

CHP TABANI ENDİŞELİ
14 Mayıs genel seçimlerine dair gazetemize özel açıklamalarda bulunan Işık, şunları söyledi; “14 Mayıs seçimleri sıradan bir seçim değil. Bunun en temel sebebi de millet ittifakının HDP ile yaptığı işbirliğinin kamuoyunda yeterince açık ve net şekilde, hangi şartlarda destek verildiğinin bilinmemesi. Toplumdaki en önemli soru işareti 2014 ve 2018 seçimlerinde kendi adayını çıkaran HDP, şimdi Yeşil Sol Parti’yi kurmasına rağmen neden kendi adayını çıkarmadı? Bu konuda Sayın Kılıçdaroğlu ile hangi pazarlıklar yapıldı ve nasıl mutabakat var? Millet ittifakı kendi aralarındaki iş birliğini bir mutabakat metnine yansıtmasına rağmen HDP ile yapılan görüşme mutabakat metnine dönüştürülmedi. Gördüğüm kadarıyla bu konuda CHP tabanında da ciddi bir endişe var.

SAHA 6 AY ÖNCESİNE GÖRE ÇOK İYİ
Diğer tarafta Sayın Cumhurbaşkanımıza olan ilgi her geçen gün artıyor. Saha 6 ay öncesine göre çok iyi, 1 ay öncesine göre daha da iyi. İnanıyorum ki seçime kadar çok daha iyi olacak. Türkiye’nin dünyanın içinden geçtiği bu süreçte çok tecrübeli bir kaptana ihtiyacı var ve bu ihtiyaç devam ediyor. Bu kaptanın da Recep Tayyip Erdoğan olduğu çok açık. Kandıra’da toplumun gözlerine baktığımız zaman bu konudaki kararlılığını anlıyoruz. Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterilen ilgi çok büyük. Kandıralıların en yüksek teveccühle Cumhurbaşkanımıza destek vereceğini, AK Parti’ye oy vereceğine inanıyoruz. Tüm veriler bunu gösteriyor. Hatta Kandıra Başiskele’yi geçebilir, Kocaeli birincisi olabilir diye ümit ediyoruz.

KÖYLER DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Kandıra, AK Parti iktidarlığında çok büyük hizmetler aldı. 2009 seçim beyannamesini hazırlarken Kandıra’ya doğalgaz sözü versek acaba yerine getirebilir miyiz, mahcup olur muyuz diye düşünerek söz vermedik. 2011’de Kandıra’ya doğalgazı getirdik. Şuanda Kandıra’nın köylerine doğalgaz dağılıyor. Artık ihtiyaçlar çeşitlendi. 2003’de Kandıralı muhtarlarımızın bizlerden istediği en önemli talebi yollardaki çukurların yama yapılması ve yazın günde en azından 1 saat suyun akmasıydı. Bugün artık Allah’a şükürler olsun tüm grup yollarımız sıcak asfaltla kaplı, tarla yolları haricinde ayağımız çamura değmiyor ve 24 saat tüm köylerimizde kesintisiz su akıyor.

ÜRETİM YENİDEN CANLANACAK
Namazgah Barajı sadece Kandıra’ya değil Taşköprü’ye kadar tüm köylerimizi besliyor. Artık temel ihtiyaçlar sorun olmaktan çıktı. Yol, su, alt yapı gibi sorunlar çözüldü. Şimdi eksik kaldığımız noktalara yoğunlaşıyoruz. İnternetin her noktada çekmesi, doğalgazın tüm köylere yaygınlaşması, tarımsal hasılayı arttırmaya yönelik çalışmalar gibi. Gıda OSB’nin faaliyete geçip Kandıra’nın hem üretimde hem de yaşam alanı olarak tekrar cazibe merkezi haline gelmesi gibi çalışmalarımız devam ediyor. Çözülen sorunların yerine mutlaka yeni ihtiyaçlar ve talepler gelecek. Hayatın akışı bu şekilde. Önemli olan her gün bir önceki günden daha iyi hizmetler yapıp bir sonraki güne işi azaltmak. Bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz.

ÖNCELİĞİMİZ KANDIRA-KEFKEN DUBLE YOLU
Kandıra yolu bilindiği gibi Cezaevi bölgesine kadar tamamlandı. Geriye kalan 15-20 kilometrelik alan en kısa sürede bitecek. Kaynarca-Kandıra, Ağva-Şile yolumuzda çalışmalar devam ediyor. En önemli önceliklerimizden biri Kandıra-Kefken arasındaki yolun bölünmüş yol olarak yapılması. Yani her konuda Kandıra’nın sorunlarının çözülmesi için uğraşıyoruz.

GIDA OSB İLE TERSİNE GÖÇ BAŞLAYACAK
En önemli önceliğimiz Kandıra’daki göçün durmasıydı. Onu başardık. Kandıra artık eskisi gibi göç vermiyor. Hatta Gıda OSB’nin faaliyete başlamasıyla tersine göç başlayacağına inanıyoruz. Bunun çalışmalarını yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla sürdürüyoruz. Kandıra’nın menfaati için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz milletvekili adayı değilim ama sonuçta bu şehre, bu ülkeye 22 yıldır kesintisiz hizmet vermeye çalışan bir arkadaşınızım. Bundan sonra da elimizden geldiğince maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑