Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

ERKOMED, Kandıra’da başarıya koşuyor

Mayıs ayından bu yana Kandıra’da hizmet veren ERKOMED Oku

10 Aralık 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.008 kez okunmuştur

ERKOMED, Kandıra’da başarıya koşuyor
ERKOMED, Kandıra’da başarıya koşuyor

Mayıs ayında Kandıra’da açılan ERKOMED Okuma Salonu, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde onur gecesi düzenledi. Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şube Başkanı İslam Kadınçeşme, Hamle Derneği Erkomed Okuma Salonu yöneticisi Fatih Kurtaran, Erkul Koleji Mevzunları Derneği adına Ziya Paşa Akyürek, Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
500 ÖĞRENCİ Kandıra Akdurak Mahallesi Prof. Turan Güneş Caddesi üzerinde Kocaeli Hamle Derneği, Erkul Koleji Mezunlar Derneği ile Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği sponsorluğunda Kandıra’ya açılan ERKOMED Okuma Salonu’nda, maddi durumu yetersiz 200 öğrenciye ücretsiz hizmet veriliyor. 3 kattan oluşan ERKOMED Okuma Salonu’nda, 5 sınıf, 1 bilgisayar, 1 kütüphane, 2 oyun salonu, 1 spor odası, 3 dinlenme salonu, 1 toplantı salonu, 1’de idareci odası bulunuyor. 200 öğrenci hafta içi eğitim görürken hafta sonları ise 300 öğrenci bu hizmetlerden yararlanıyor.
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ Onur gecesinde Kocaeli Hamle Derneği ERKOMED Okuma Salonu yöneticisi Fatih Kurtaran, çalışmalarıyla ilgili, davetlilere slayt gösterisi eşliğinde hizmetlerini anlattı. Kurtaran, “Maddi durumu yetersiz 500 öğrenciye, gönüllü öğretmenler tarafından verilen eğitim sonrasında, çok sayıda öğrencimiz Anadolu’nun çeşitli okullarını kazandı. Bunun yanında tüm öğrencilere kucak açan ERKOMED, öğrencilerimizi sosyal etkinlikler ve başarıya taşımak için uğraşan gönüllü öğretmenler sayesinde her geçen gün büyüyor. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.
KOL KANAT GERDİNİZ Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, ERKOMED Okuma Salonu’nun başarısını kutlarken, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da “İlçemize kurulan Kocaeli Hamle Derneği, Erkul Koleji Mezunlar Derneği, Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, çok sayıda öğrencimize kol kanat oluyor. Onları başarıya taşımak için bir araç oluyor. Biz de Kandıra Belediyesi olarak üzerimize düşen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese huzurunuzda teşekkür ederim” dedi.
HEDİYE VE PLAKET Onur gecesinin sonunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, gönüllü öğretmenlere de teşekkür belgesi verildi. ERKOMED’e destek veren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Erkul Koleji Mevzunları Derneği adına Ziya Paşa Akyürek, gönüllü öğretmenlerden Osman Baran’a Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan tarafından plaket takdim edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑