Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

ERKOMED’in başarısı Kandıra’ya umut oldu

Başarılı ancak maddi durumu kısıtlı olan öğrencilere eğitim vermek amacıyla açılan ERKOMED Okuma Salonu, başarıdan başarıya koşuyor. ERKOMED, 42 öğrencisini SBS ile iyi okullara yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

18 Eylül 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.792 kez okunmuştur

ERKOMED’in başarısı Kandıra’ya umut oldu
ERKOMED’in başarısı Kandıra’ya umut oldu
Kandıra Akdurak Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde geçtiğimiz yıl açılan ve maddi imkanı kısıtlı olan öğrencilere eğitim veren ERKOMED Okuma Salonu, öğrencilerini iyi okullara yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Kocaeli Hamle Derneği, Erkul Koleji Mezunlar Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği sponsorluğunda görülen 1 yıllık eğitimin ardından SBS sınavına giren öğrencilerden Fen Lisesi’ne 1, Sosyal Bilimler Lisesi’ne 1, Öğretmen Lisesi’ne 8, Anadolu Lisesi’ne 15, Sağlık Meslek Lisesi’ne 12 ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi’ne 5 öğrenci gönderdi.
SONUÇTAN MEMNUNUZ Öğrencilerin başarılarından oldukça memnun olan ERKOMED Okuma Salonu Yöneticisi Fatih Kurtaran, “Öğrencilerimiz hafta sonlarında gönüllü öğretmenler tarafından eğitim gördü. Hafta içi ise okuldan sonra kütüphanelerde ders çalışmalarını ve ücretsiz sunduğumuz internet ile ödevlerini yapmalarını sağladık. Ortaya çıkan sonuçtan oldukça memnunuz. Öğrencilerimizi iyi okullara yerleşmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize ve okuma salonumuza desteğini esirgemeyen hayırsever vatandaşlara ve sponsor derneklere teşekkür ederiz” dedi. BU YIL 185 ÖĞRENCİ Geçen seneye oranla öğrenci kontenjanını yükselteceklerini açıklayan Kurtaran; “Geçtiğimiz yıl 6,7,8. sınıflardan oluşan 130 öğrenciye eğitim imkanı sağlamıştık. Bu yıl ise 5. sınıfları da bünyemize ekledik ve kontenjan sayısını artırarak 185’e yükselttik. Başvuran öğrenciler arasında seviye belirleme sınavı yaparak başarılı öğrencileri kayıt ediyoruz. Maddi imkanı kısıtlı olan başarılı öğrencilere öncülük tanıyoruz” dedi. GENİŞ FAALİYET ALANLARI Faaliyet alanlarının oldukça geniş olduğunu vurgulayan Kurtaran; “Okuma Salonu’nda, öğrenciler sadece eğitim görmüyor. Ayrıca bilgi destek programı, internet ve bilişim, kişisel gelişim seminerleri ve eğitim seminerleri, kütüphane, oyun salonları, yaz okulu, geziler ve kulüp faaliyetlerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑