Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

ERKOMED’den teşekkür yemeği

Kandıra ERKOMED Okuma Salonu yıl

5 Temmuz 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.897 kez okunmuştur

ERKOMED’den teşekkür yemeği
ERKOMED’den teşekkür yemeği
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, daire amirleri, okul müdür ve yardımcıları ile öğrenci ve veliler katıldı. Ayrıca programa okuma salonunun açılmasında emeği geçen Kimse Yok Mu Derneği, Kocaeli Nema Eğitimciler Derneği (KONEDER), Kocaeli Hamle Derneği ve ERKOMED yetkilileri de katıldı.
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR Kandıra Namazgah mesire alanındaki programda akşam yemeğinin ardından katılımcılara yıl içinde yapılan geziler, programlar, eğitim faaliyetleri, seminerler ve SBS hazırlık kurslarının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan okuma salonu yetkilisi Fatih Kurtaran, “Kandıra’da faaliyette bulunmaktan son derece mutluyuz. Kandıra'da imkanları kısıtlı öğrencilere her ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz, destek olanlara şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
TAKDİRLE İZLİYORUZ Daha sonra kürsüye gelen İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Okuma salonu yada okuma evleri, dünyalık hiç bir beklenti içine girmeksizin sadece O'nun rızasını kazanmak için açılmış kurumlardır. Allah onlardan razı olsun. Kandıra'mız için yapılan faaliyetleri taktirle izliyoruz. Öğrencilerimizin başarısına yaptıkları katkı için okuma salonu yetkililerine ve görevli öğretmenlere sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ise belediye olarak bu tür kurumları desteklemelerinin vazifeleri olduğunu, her türlü imkanları ile arkadaşlarının yanında olduklarını ifade ederek, Fatih Kurtaran, Emrah Yıldız ve Ali Rıza Kaba’ya teşekkür etti.
HEDİYE VE PLAKET VERİLDİ Daha sonra yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan tarafından ödülleri verildi. Yine okuma salonu faaliyetlerine destek olan Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane'ye İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli tarafından ve Navruz Neiyi’ye ise Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk tarafından plaketleri verildi. ERKOMED okuma salonunda görev alan öğretmenlere ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız tarafından ödül verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑