Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

ERKOMED’de ayın birincileri ödüllendirildi

Kandıra’da faaliyet gösteren ERKOMED Okuma Salonu, Ocak ayında yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

26 Ocak 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.089 kez okunmuştur

ERKOMED’de ayın birincileri ödüllendirildi
ERKOMED’de ayın birincileri ödüllendirildi
Kandıra Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ilçe okullarında eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencilere yönelik olarak açmış oldukları kurslarda, her ay düzenli olarak deneme sınavları yapan ERKOMED Okuma Salonu, Ocak ayı birincilerini ödüllendirmek üzere velilerinin de katılımı ile bir tören düzenledi. Törende öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YAĞIZ tarafından verildi.
TEMİZ NESİLLER İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, “ERKOMED Okuma Salonu, öğrencilerimiz için bir kazanç oldu. Dershaneye gidemeyen, maddi durumu yetersiz ve çalışkan öğrencilerimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Buralardan yetişen gençler devletini ve milletini seven, temiz nesiller olarak yetişiyor. Bilgisayar sınıfıyla, zengin kütüphanesiyle, oyun salonu ve sınıflarıyla öğrencilerimizin her türlü eğitim ihtiyacını karşılamaya matuf bir mekân. Öğrencilerimizin başarılarının artırılması ve Kandıra’nın daha başarılı olması açısından bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.
BU BİR GÖNÜL İŞİ ERKOMED Okuma Salonu Müdürü Fatih Kurtaran ise “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve ahlaki erozyona uğramamaları adına gayret ettiklerini, ayrıca sınavlara yönelik kurslarla da öğrencilerin başarılarına katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Velilerimizle tam bir aile gibi olduk. Gerek ev ziyaretlerinde, gerek merkezimizde düzenlediğimiz toplantılarımızda velilerimizdeki sevinci görüyoruz. Bizlerde son derece mutlu oluyoruz. Bu bir gönül işi. Biz bu anlamda Kandıra’da farkındalık oluşturmak ve bu gençlere sahip çıkmak istedik. Kurumumuza emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ödül töreninin ardından velilere çiğ köfte ikramı yapıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑