Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erkan Alkan resmen başvurdu

Kandıra'nın tanınmış simalarından, İlçemizin köklü esnaflarından Kandıra Belediye eski meclis üyesi Erkan Alkan, Kandıra Belediye Başkanlığı için aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Alkan’a olan büyük destek dikkat çekti.

22 Kasım 2023 Saat: 20:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.010 kez okunmuştur

Erkan Alkan resmen başvurdu
Erkan Alkan resmen başvurdu

Kandıra Belediye Başkanlığı için aday adaylığı kararı alan Erkan Alkan, bugün saat 15:30’da resmi başvurusunu AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nda yaptı. Parti binasında ve çevresinde büyük bir kalabalık oluşurken, Alkan’a olan büyük destek dikkat çekti.

Başvuru için parti binasına gelen Erkan Alkan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz’e çiçek takdiminde bulundu. Başvuru esnasında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz ve yönetimi, Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gülcan ve yönetimi, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun ve yönetimi, AK Parti Mahalle ve Köy temsilcileri, Kandıra Belediye Meclis Üyeleri, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetimi, mahalle ve köy muhtarları, STK Başkanları ve yönetimleri, AK Partililer, Kandıra halkı, Alkan’ın ailesi ve sevenleri AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nda hazır bulundu. Öte yandan Erkan Alkan’ın başvurusunda AK Parti’nin bir diğer Kandıra Belediye Başkan aday adayları Erol Ölmez ve Yakup Karaaslan da yer aldı.

Adaylık başvurusunu gerçekleştiren Alkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Değerli arkadaşlar acı günler yaşıyoruz. Gazze’de yaşananlar hepimizin yüreğini burkuyor. Tüm Filistin’de şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mart 2024’de yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumu yapmış bulunmaktayım. İnşallah rabbim çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eylesin. Hakkımızda hayırlısı neyse onun olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Siz değerli hazirundan destek bekliyorum. Bir değil biz anlayışıyla hepberaber elele bu süreci geçirmek ve Allah’ın izniyle muvaffak olmak istiyorum. Bu vesile ile herbirinizi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Buraya kadar gelip desteğinizi, ilginizi, takdirinizi ve sevginizi eksik etmediğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

ERKAN ALKAN KİMDİR?
1966 Yılında Kandıra da doğdumlu. İlkokul ve Ortaokulu Kandıra’da lise öğrenimini İzmit’te tamamladı.
Halen Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkilerde öğrenime devam ediyor.
1983-1991 yılları arasında Refah Partisi Kandıra Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulundu.
1992-1998 yılları arasında Refah Partisi Kandıra yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerini ifa etti.
2004 yılı yerel seçimlerinde Refah Partisi Kandıra belediye başkan adaylığında bulundu.
2010-2012 yılında Has Parti Kocaeli kurucu yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.
2012 yılında Has Partinin Ak Parti ile birleşmesi ile Ak Partiye üye oldu.
2014-2019 yılları arasında Ak Partiden yerel seçimlerinde Belediye Meclis üyesi olarak seçilerek çeşitli komisyonlarda görev yaptı.
1980’li yıllardan itibaren İlim Yayma Cemiyetinin çeşitli kademelerinde görev yaptı.
Halen Kocaeli İlim Yayma Cemiyetinin il yönetim kurulu üyesi.
Ayrıca Kocaeli Eğitim Platformu kurucu üyeliği, Kocaeli Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.
Kandıra Altın Ekmek Fırını'nın sahibi. Evli ve 2 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑