Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Erdoğan’dan Katırcıoğlu’na Türkkan desteği: Sonuna kadar takipçisi ol!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Erdoğan Katırcıoğlu’nun Lütfü Türkkan’la ilgili yaptığı açıklamalara net bir şekilde destek verdiği öğrenildi

9 Ekim 2021 Saat: 09:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.375 kez okunmuştur

Erdoğan’dan Katırcıoğlu’na Türkkan desteği: Sonuna kadar takipçisi ol!
Erdoğan’dan Katırcıoğlu’na Türkkan desteği: Sonuna kadar takipçisi ol!

Bilindiği üzere İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kamu bankalarından çektiği 36 Milyon Dolar ile başı dertte. Çektiği krediyi ödemeyen Lütfü Türkkan’la ilgili AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün bir basın toplantısı düzenlemiş ve Türkkan’a seslenmişti. Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ı açık bir şekilde istifaya davet etmişti. Ancak Lütfü Türkkan cephesi, hatta İyi Parti ve CHP, kayıp 36 Milyon Dolarla ilgili sessizliğini koruyor.

DETAYLARA ULAŞTIK
Tüm bunlar yaşandıktan sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün mecliste Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la hem Meclis İdari Amirinin odasında hem de Meclis Başkanlık Divanı Toplantı Salonunda görüştü. Bu görüşmenin detaylarına EN Kocaeli ulaştı.

“TÜRKKAN’I NE YAPTIN?”
EN Kocaeli’nin ulaştığı bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, meclis açılış konuşmasının ardından Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu yanına çağırdı. Lütfü Türkkan’la ilgili açıklamalarıyla ilgili Katırcıoğlu’na sorular sordu. Erdoğan, “Lütfü Türkkan konusunu ne yaptın?” diye Katırcıoğlu’na soru yöneltti.

BAHÇELİ’YE DÖNDÜ
Milletvekili Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın devlet bankalarına geri ödemediği 36 Milyon Dolarla ilgili son gelişmeleri anlattı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Meclis Başkan Vekili Celal Adan’a dönerek, “Gördünüz mü bizim bir kadın milletvekilimiz bu kadar önemli bir hususta gözünü karartıp açık bir şekilde mücadele ediyor. Bu mücadelenin devamını diliyorum” dedi.

DESTEK VERDİ, ANLATIN DEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun ikinci görüşmesi partisinin grup toplantısının ardından oldu. Erdoğan bu kez Katırcıoğlu’na, “Çok önemli bir çıkış yaptınız. Milletimizin parasının hesabını sormanız çok önemliydi. Bunun sonuna kadar takipçisi olun. Milletimizin parasının hesabını sorun. Sizin arkanızdayım ve cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Özellikle sokakta bunların yalanlarını sürekli sıkılmadan anlatın. Bunların bir gününü bir gününe tutmayan yalanlarına vatandaşa anlatın” dediği öğrenildi.

KONU SICAK KALACAK GİBİ
İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın 36 Milyon Dolarlık kamu bankalarına borcuyla ilgili şimdi Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun atacağı adımlar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da net bir şekilde desteğini alan Katırcıoğlu’nun konuyu gündemde sıcak tutması bekleniyor.

Kaynak:en Kocaeli

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑