Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ercüment Şahin aday adaylığını açıkladı

Kandıra Belediye eski Başkanı Ercüment Şahin, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

21 Mart 2023 Saat: 23:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 961 kez okunmuştur

Ercüment Şahin aday adaylığını açıkladı
Ercüment Şahin aday adaylığını açıkladı

1994 - 1999 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yapan Ercüment Şahin, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Dün Genel Merkez’e giden Şahin, resmi işlemlerini tamamlayarak evraklarını bugün İl Başkanlığı'na teslim etti.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Şahin’i İl eski Başkanı Başkan Şanbaz Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurettin Bulut, yakınları, dostları ve partilileri yalnız bırakmadı.

'EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ'
Şahin, adaylığını duyurduğu açıklamasında, “Dün Genel Merkez’e giderek başvurumu yaptım. 14 Mayıs seçimleri Türkiye tarihinin en önemli seçimi olacak. Bir tarafta parlamenter sistemi savunan bir ittifak bir tarafta tek bir ismi savunan ittifak. Bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. İYİ Parti’nin Kocaeli’de en az 3 milletvekili çıkaracağını düşünüyorum, Millet İttifakı başarılı olacak.” ifadelerini kullandı.

‘DAHA FAZLASINI YAPMALIYIZ’
Akşener’in Kocaelili olmasından dolayı Kocaeli Teşkilatı’nın çok önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken, “İYİ Parti’de Kocaeli’nin rolü çok büyük. Daha fazlasını yapmalıyız. En az üç milletvekili diyoruz ama üç nedirki, daha fazlasını çıkarmalıyız.” dedi.

‘KOCAELİ’DE BİR KARŞILIĞIM VAR’
Geçmişte görev aldığı partilere de değinen Şahin, “Benim Kocaeli’de 30 yıllık siyasi bir geçmişim var. Benim Kocaeli’de bir geçmişim, ben Kocaeli’nin gerçek bir evladıyım. Ercüment Şahin’i 30 yaş üstü olan herkes tanır. Alnım ak her zaman hizmet ettim bu kez de hizmet naip olsa hazırım. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

ERCÜMENT ŞAHİN KİMDİR?
Ercüment Şahin, 1958 yılında Kandıra ilçesinde doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Bölümü mezunu. Serbest olarak harita mühendisliği yapan Şahin, 1994-1999 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yaptı. 2008 yılında DYP İl Başkanı oldu ve 2 yıl bu görevi yürüttü. 2011 Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili olmak için aday adalığı başvurusunda bulundu. 2018 yılında İYİ Parti'ye geçti. 2019 yılında ise İYİ Parti’den Kandıra Belediye başkan adayı oldu fakat seçilemedi. Ercüment Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑