Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ercüment Şahin aday adayı oluyor

Bir dönem Kandıra Belediye başkanlığı yapan harita mühendisi Ercüment Şahin, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor

20 Mart 2023 Saat: 09:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.570 kez okunmuştur

Ercüment Şahin aday adayı oluyor
Ercüment Şahin aday adayı oluyor

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için İyi Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar sürecek. Bu süre kapsamında aday adayı olacak isimlerden biri de Kandıra Belediyesi eski başkanı Ercüment Şahin oldu. 

SALI GÜNÜ DUYURACAK
1994 yılında DYP’den Kandıra Belediye başkanı seçilen ve bir dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan harita mühendisi Ercüment Şahin milletvekili aday adayı oluyor. Ercüment Şahin, 20 Mart Pazartesi günü evraklarını genel merkeze teslim edecek. Salı günü ise saat 17.00’de İYİ Parti İl Başkanlığı’nda basın açıklaması ile aday adaylığını duyuracak.

ERCÜMENT ŞAHİN KİMDİR?

1958 Kandıra Dalca köyü doğdumlu. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi İzmit'te tamamladı. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisi mezunu. İzmit'te ve Kandıra'da serbest mühendislik ofisimi açtı.1991 yıllarında Doğru Yol Partisi ile siyasete başladı. 1993 yılında ilçe yönetimine girdim ve ilçe başkan yardımcısı oldu. 1994-1999 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yaptı. 1999 yılında milletvekili aday adayı oldum. 2008 yılında DYP İl Başkanı oldu ve 2 yıl bu görevi yürüttü. 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adalığı başvurusunda bulundu. 2018 yılında İYİ Parti'ye geçti. 2019 yılında ise İYİ Parti’den Kandıra Belediye başkan adayı oldu fakat seçilemedi. Ercüment Şahin, evli ve 2 çocuk, üç torun sahibi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑