Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ercan Aravan, 41 villa projesine hız kesmeden devam ediyor

Kandıra MHP İlçe Başkanvekili ve Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan geçtiğimiz ay Kandıra Kurtyeri'nde 41 Villa Projesi'ni başlattığını duyurmuştu.

3 Mart 2023 Saat: 20:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.651 kez okunmuştur

Ercan Aravan, 41 villa projesine hız kesmeden devam ediyor
Ercan Aravan, 41 villa projesine hız kesmeden devam ediyor

Kandıra MHP İlçe Başkanvekili ve Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan geçtiğimiz ay Kandıra Kurtyeri'nde 41 Villa Projesi'ni başlattığını duyurmuştu. Karadeniz’in en güzel sahillerinin yer aldığı Kandıra'nın Kurtyeri Mahallesi'nde bu projeye start veren Ercan Aravan, "41 Villa" Projesi için Kandıra Kurtyeri'nde sondaj çalışmalarını başlattı.

Ercan Aravan"Sondaj çalışmalarımız puslu havaya denk geldi ama biz puslu havaları severiz. İnşallah burada güneşli günleri de göreceğiz" dedi.

"41 Villa" Projesi için Kandıra Kurtyeri'nde sondaj çalışmaları başlatıldı. Ercan Aravan'ın "41 Villa" Projesi modern dizaynı ve çevre düzenlemeleriyle bölgeye büyük bir hava kazandırmış olacak.

Bölge olarak İstanbul'un arka bahçesi olarak nitelendirilen Kandıra Kurtyeri'nde inşaa edilen villalar Şile Ağva'ya 44 km mesafede yer alıyor.

Kefken Deresi'ne sınır olan site, Kumcağız Plajı'na 2 kilometre mesafede yer alıyor. Teknelerle de istenirse Kumcağız Plajı'na ulaşım kolaylıkla sağlanacak.

Villalar 4 oda 1 salon, soyunma odası, ebeveyn banyosu, şömine, barbekü ve müstakil havuz özelliklerine sahip olacak.

Ortak alanlarda ise rekreasyon (dinlenme) alanları, çocuk oyun parkları, spor parkı, bisiklet yolu (bisiklet park alanı), barbekü alanı, manzaralı yürüyüş yolu, koşu parkuru, kafetarya, misafir otoparkı, futbol ve basketbol sahası yer alacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑