Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Kandıra, Derince ve Körfez adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi’nde 50 belediye başkan adayı açıklanırken, adaylar arasında Kocaeli’nin üç ilçe belediye başkan adayı da yer aldı. Yerel seçimlerde, Kandıra Levent Gödek, Derince Gökhan Açık, Körfez Hacı Latif İşcen ilan edilen isimler oldu.

24 Kasım 2023 Saat: 23:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 773 kez okunmuştur

Erbakan, Yeniden Refah Partisinin Kandıra, Derince ve Körfez adayını açıkladı
Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Kandıra, Derince ve Körfez adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde ‘2024 Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı’ yapıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katıldığı toplantıda yerel seçimlerde 50 başkan adayı açıklanırken, Kandıra, Derince ve Körfez Belediye Başkan adayları da yer aldı.

Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, Yeniden büyük Türkiye’nin ve güçlünün haklı sayıldığı değil, haklının güçlü olduğu adil bir dünyanın kurulması için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Türkiye’de bütün ilçelerde ve illerimizde kendi adaylarımız ile seçime girme yolunda ilerliyoruz. Sadece Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı için Cumhur İttifakı’nın talebi olması halinde bunu yine yetkili kurullarımızla, teşkilatlarımızla istişare edebiliriz demiştik. Bugüne kadar herhangi bir talep olmadı. Dolayısıyla biz de 4 aylık bir süre kaldığı için büyük bir hızla bütün merkezlerde, tüm il, ilçe ve beldelerde belediye başkan adaylarımızı belirliyoruz. Peyderpey bugünden itibaren hızlı bir şekilde belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi’nde 50 belediye başkan adayı açıklanırken, adaylar arasında Kocaeli’nin üç ilçe belediye başkan adayı da yer aldı. 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Kocaeli’den bir milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi (YRP) yerel seçimlerde de belediye başkanlığı için iddialı.

Kandıra Belediye Başkanlığı için Levent Gödek, Derince Belediye Başkanlığı için Gökhan Açık, Körfez Belediye Başkanlığı için Hacı Latif İşcen ilan edilen isimler oldu. Üç başkan adayı sahneye davet edilip Fatih Erbakan ile birlikte fotoğraf çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑