Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Engelliler Derneği bu kez de sünnet yaptırdı

Kandıra Özel Bedensan Rehabilitasyon Merkezi Okulu ve Kandıra Engelliler Dayanışma Yardımlaşma Derneğinin iş birliği ile Erkan Durum sünnet ettirildi.

12 Eylül 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.737 kez okunmuştur

Engelliler Derneği bu kez de sünnet yaptırdı
Engelliler Derneği bu kez de sünnet yaptırdı
Kandıra’ya önceki aylarda kurulan Kandıra Engelliler Dayanışma Yardımlaşma Derneği her geçen gün bir yeniliğe imza atıyor. Üye sayısının her geçen gün yükselmesi alanını genişletiyor. Kandıra Engelliler Dayanışma Yardımlaşama Derneği Başkanı Mustafa Akşit en ücra köşedeki engelli vatandaşlara ulaşabilmek için köy ve merkez muhtarları ile diyalog içinde. İlçemizde hizmet veren Özel Bedensan Rehabilitasyon Merkez Okulu ile iş birliği içinde çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra Engelliler Dayanışma Yardımlaşma Derneği ve Özel Bedensan Rehabilitasyon Merkezi Okulu iş birliği ile önceki gün Kandıra devlet hastanesinde Akçaova Şahinler köyünden 12 yaşındaki engelli Erkan Durum sünnet ettirildi. Kandıra Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Methi Cihan tarafından ameliyathanede sünnet olan Erkan Durum’a Kandıra Engelliler Dayanışma Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit tarafından kol saati hediye edildi. Ailesi ve yakınları da Durum’un bu mutluluğunda yanında yer alırken çeşitli hediyeler vererek acısını bir nebzede olsa paylaşmış oldular.
Özel Bedensan Rehabilitasyon Merkezi Okulu Eğitim Danışmanlık ve koordinatörü Adil Gökçe şu sözlere yer verdi: “ Özel Bedensan Rehabilitasyon Merkezi Okulu ve Kandıra Dayanışma Yardımlaşma Derneği ile birlikte engelli vatandaşlarımız için uygulanan etkinlikler çerçevesinde ilgili aile ve kişilere bu gibi sosyal etkinliklerde yardımcı olacağız. Öğrencilerimizi sosyal hayata hazırlamak bizim görevimiz. Eğitim alanı dışında da bu gibi faaliyetlerle ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu şekilde velilere rehberlik yaparak öğrencilere ayrıca eğitimde geç öğrenme konusunda da eğitim vermeliyiz. Adı geçen engelliler derneği başkanı Mustafa Akşit ile birlikte diğer kurum ve kuruluşlarla da yardımlaşarak engelli öğrencilerimize ve velilerimize aktif olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Bize bu çalışmamızda özveri içerisinde destek veren Kandıra Devlet Hastanesi doktor ve personellerine teşekkür ederiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑