Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Emniyet’in Kutlamalarına Başkan Kan ve AKP’liler katılmadı.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü etkinlikleri Kandıra’da büyük bir coşku ile kutlandı. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve yönetimi katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

10 Nisan 2011 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.514 kez okunmuştur

Emniyet’in Kutlamalarına Başkan Kan ve AKP’liler katılmadı.
Emniyet’in Kutlamalarına Başkan Kan ve AKP’liler katılmadı.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da büyük bir törenle kutlandı. Hükümet Konağı bahçesinde yapılan törene Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen ve Komser Kemal Aydınoğlu ev sahipliği yaparken, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Garnizon Komutanı Özden Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri, tüm kurum ve idarecileri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Hükümet Konağı önünde yapılan tören Atatürk Anıtı önüne çelenk konulması ile başlandı. Saygı Duruşu ve istiklal Maşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. 166. Yıl dönümü nedeniyle tüm polis memurlarının polisler haftasını kutlayan Türkmen, “En temel ihtiyaçlardan biri olan halkın güvenliğini sağlamak için görevimizin başındayız. Bizim başarımız vatandaşımızın huzur ve güven içinde yaşadığını görmektir. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün polis memurlarımıza İlçenin huzur ve asayişini sağladıkları için teşekkür ederim. Görev başında şehit olmuş tüm Emniyet Mensuplarını da rahmetle anıyoruz” dedi.
Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 166. yıl dönümü Kandıra etkinliklerine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın katılmaması büyük dikkat çekerken AKP İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer almaması tüm davete katılanların kafasında soru işareti oluşturdu. İlçemizde tüm siyasi parti İlçe Başkanları ve Yönetimi tam kadro yer alırken iktidar partisinin İlçe Başkanı ve Kandıra Belediyesi’nin katılmaması Emniyet Müdürlüğü kutlamalarına katılanların gündemi oldu.
Hükümet Konağı’nın önünde yapılan Töreni’nin ardından tüm davetliler Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine gerçi. Emniyet Teşkilatı’nın 166. Yıl Dönümü pastasını Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Garnizon Komutanı Özden Çelik, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen birlikte kesti. Daha sonra sohbet eşliğinde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Son olarak tüm katılımcıların İlçe Emniyet Teşkilatı’yla hatıra fotoğrafının çekilmesi ile tören sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑