Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ellibeşten 'küfür' açıklamasına çok sert tepki!

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti Dilovası Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez'in, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ak Parti seçmenine hakaret ve küfür ettiği video hakkında açıklama yaptı.

6 Ocak 2022 Saat: 22:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.198 kez okunmuştur

Ellibeşten küfür açıklamasına çok sert tepki!
Ellibeşten 'küfür' açıklamasına çok sert tepki!

İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez’in AK Partililere yönelik kullandığı hakaret cümleleri iktidar temsilcilerinin de gündemindeydi. Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, söz konusu şahsın en ağır cezayı alması için süreci takip edeceklerini dile getirdi. Ellibeş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“BUNLAR SİYASİ ELEŞTİRİ DEĞİL”
“Dilovası’nda dün akşam kendini bilmez İYİ Partili bir mahalle başkanının AK Parti’miz ve üyelerine yönelik galiz küfürler içeren videosunu esefle kınıyorum. Sosyal medyada konunun ortaya çıkmasından sonra hemen gerekli girişimlerde bulunarak bu şahıs hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bu sözler, düşünce açıklaması veya siyasi eleştiri olarak kabul edilemez.

“MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
Hakaret bir düşünce açıklaması değil, düşünceden yoksunluğun tezahürüdür. Bu kaba ve yakışıksız sözlerin aynı zamanda suç oluşturduğu da tartışmasızdır. Bu nedenle şahsın hak ettiği cezayı alması için gerekli takibi sürdüreceğimizi, siyaseti gayya kuyusuna çevirmeyi ilke edinenlerle mücadelemizi yılmadan sürdüreceğimizi saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız”.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑