Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Ellibeş’ten Özkoç’a sert cevap…

CHP il danışmasında Engin Özkoç’un konuşması büyük tepki çekti. Erdoğan’a FETÖ’cü diyen Özkoç’a Ellibeş, “Engin Özkoç ve benzerlerinin sonu aynı olacaktır” dedi.

10 Ocak 2022 Saat: 09:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 712 kez okunmuştur

Ellibeş’ten Özkoç’a sert cevap…
Ellibeş’ten Özkoç’a sert cevap…

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla CHP’li Engin Özkoç’a cevap verdi.

Ellibeş’in açıklamaları şöyle: “CHP’li Engin Özkoç, Kocaeli’ye gelerek Cumhurbaşkanımız hakkında yine hadsiz, çirkin açıklamalara imza atmıştır. Şunu çok iyi bilmeli ki, hezeyanla sarf ettiği bu sözleri aynen kendisine iade ediyoruz.

Milletimiz bu tür densizleri her seçim döneminde sandığa gömmesini bilmiştir. İlk seçimler olan 2023’te Engin Özkoç ve benzerlerinin sonu aynı olacaktır. 15 Temmuz darbe gecesi darbecilerin arasından geçerek televizyon başında hainlerin başarılı olmasını bekleyen, istedikleri olmayınca ‘Böyle darbe mi olur, bu tiyatro’ diyerek milletimizin şanlı direnişini alaya almaya çalışan, bugün bile seçim vaadi olarak FETÖ bağlantıları nedeniyle işten atılan memurlara göreve iade sözü veren kendileri olduğu halde; milleti için gecesini gündüzüne katarak çalışan, Fetö’sünden PKK’sı ve PYD’sine bütün terör odaklarıyla ölümüne mücadele veren Cumhurbaşkanımıza dil uzatmak, bu hainlerle hala ne tür bağlantılar içinde olduğunuzun en büyük kanıtıdır. Ama şunu çok iyi bilin ki, kimle kirli ittifak içinde olursanız olun, kimle alçakça oy pazarlıkları yaparsanız yapın, milletimizin sağduyusunu yenemeyeceksiniz. Zehir akıtan o dilinizle gittiğiniz her yere kaos ve kargaşa taşısanız da, Türkiye’nin aydınlık yarınlarını karartamayacaksınız. Milletimiz size 20 yıldır olduğu gibi, 2023’te de en büyük dersi verecektir.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑