Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ellibeş: Seçime kadar oturmadan çalışacağız

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Kocaeli Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Onur Okyay’a oda binasında ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

27 Mart 2022 Saat: 07:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 916 kez okunmuştur

Ellibeş: Seçime kadar oturmadan çalışacağız
Ellibeş: Seçime kadar oturmadan çalışacağız

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca tüm illerde düzenlenen Teşkilat Akademisi kapsamında mahalle başkanları ve mahalle yönetimlerinin eğitimleri verildi. Kadıköy Düğün Salonunda gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi Mahalle Yönetimleri eğitim programına İzmit, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Kandıra Karamürsel ilçelerinin mahalle başkanları ve yönetimleri katıldı. Gebze bölgesinin mahalle başkanları ve yönetimleri ise Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapılan eğitime katıldı. Toplamda 3 bin kişi eğitime katıldı.

RECEP AKDAĞ KATILDI
İzmit ve Gebze’de iki ayrı noktada yapılan eğitimlere 472 mahalleden yaklaşık 3 binin üzerinde teşkilat üyesi katıldı. Kadıköy Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve teşkilat üyeleri katıldı. Basına kapalı geçen eğitimde Siyasal İletişim ve Yeni Medya ile ilgili Hikmet Genç, Motivasyon eğitimini Abdurrahman Uzun, Etkili İletişim eğitimini Tarkan Zengin verdi. Teşkilatçılık hakkında deneyimleri ise eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ aktaracak.

MAHALLE YÖNETİMLERİ PARTİMİZİN UÇBEYLERİ
Eğitim programının açılış konuşasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatların uç beyleri olarak tanımladıkları mahalle başkanları ve yönetimlerinin partinin temel taşı olduğunu vurguladı. 2 yıldır pandemi ile mücadele edildiğini ve bu sürecin çok zor geçtiğini söyleyen Ellibeş, “Bu süreçte ülkemizde 100 bine yakın insanımız vefat etti. Bu virüs bizim virüsümüz değil. Dünyayı etkisi altına alan ve çok ciddi yaralar açan bir virüs. Salgının zararlarını asgariye indirmek adına başka Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hepimiz sıkı bir şekilde tedbirler aldık.

SEÇİME BİR YIL KALDI
Tam pandemiyi atlattık artık önümüze bakacağız derken Rusya, Ukrayna’yı işgal etti. Bu noktada Türkiye’miz dimdik ayakta durdu. İki liderle de irtibat kuran tek lider Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bunlar olurken muhalefet nerede? Hiç sokaklarda gördünüz mü? Bunlar hangi ülkede yaşıyor. Böyle bir muhalefete böyle güzel bir vatanımız emanet edilemez. Son iki ayda danışma meclislerimizi yaptık. Sandık yönetim kurulları oluşturuldu. Yakın bir zamanda teşkilat akademimizi başlattık bugün de siz mahalle temsilcilerimiz ile yapıyoruz. Seçime bir yıl kaldı. Kısa bir süre. Bir yıl boyunca oturmadan çalışacağız. Milletimizle gönül köprülerimizi oluşturacağız” dedi.

ÇARŞI PAZARIN SIKINTISI VAR
Mahalle Yönetimleri eğitimine katılan Milletvekili İlyas Şeker, “Maşallah Kocaeli” diyerek Kocaeli teşkilatlarının yine salonları doldurduğunu söyledi. Pandemi ve savaş sürecini bir arada yaşandığını söyleyen Şeker, “Bu süreçte özellikle çarşı, pazar ile ilgili sıkıntılar yaşanıyor Bazı ürünlerin tedariği konusunda sıkıntılar var. Bu konuda çalışmalar yapılıyor. Ayçiçek yağında sıkıntı var diye bir televizyon kanalında söylendi sonra herkes yağa saldırdı.

RAFLARIMIZ DOLU
Geçen gün ise aynı sıkıntı şekerde yaşandı. Sonra bakanlar stoklarımız var diye açıklama yaptı. Bu tür fırsatçılara izin vermeyin. Avrupa’da, ABD’de raflarda ürün bulunmazken bizim raflarımız ağzına kadar dolu. Cumhurbaşkanımız arkamda böyle bir teşkilat var, benim daha çok çalışmam lazım diye düşünüyordur. Böyle dünya liderine sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır. Mahalle yönetimleri önemlidir. Bu ülkenin 2002 yılından bugüne gelmesindeki en önemli neden sizlersiniz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑