Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Eğitimciler iftarda buluşturdu

Kandıra Öğretmenevi;nde iftar yemeği veren Eğitim Bir-Sen Temsilciliği, 150 kişiyi bir araya getirdi. İftara Kocaeli;den de katılımın yüksekliği dikkat çekti.

11 Mayıs 2009 Saat: 19:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.525 kez okunmuştur

Eğitimciler iftarda buluşturdu
Eğitimciler iftarda buluşturdu

Kandıra Öğretmenevi’nde iftar yemeği veren Eğitim Bir-Sen Temsilciliği, 150 kişiyi bir araya getirdi. İftara Kocaeli’den de katılımın yüksekliği dikkat çekti.

 

Eğitim Bir- Sen Kandıra Temsilciliğinin artık gelenek haline getirdiği Ramazan İftarı önceki gün Kandıra Öğretmenevinde verildi. 176 üyesi bulunan ve ilçemizde temsilci sendika olan Eğitim-Bir Sen’in iftarına yaklaşık 150 kişi katıldı. İtfan yemeği Eğitim-Bir Sen Kandıra Temsilcisi Başkan İsmail Birdane, yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Gürel Yılmaz, Hüseyin Halıcı, Yusuf Ersöz, Ömer Turhan, Ali Şükrü Pistellioğlu ve Necati Kurt’un örnek bir ev sahipliği yaptığı iftarda Sağlık-Sen Kandıra Temsilcisi İbrahim Cici, Kazım Dinç Devlet Hastanesi Temsilcisi Sağlık-Sen Ali Tokgöz, Toç-Bir-Sen Kandıra Temsilcisi Sabri Karataş ve Diyanet-Sen Kandıra Temsilcisi Resul Dinç de davetliler arasındaydı.

 

KELEŞOĞLU YOKTU

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu mazeretinden dolsyı katılamazken, Kocaeli Şube Sekreteri Ömer Akmansen, Kartepe İlçesi Milli Eğitim Şube müdürü ve aynı zamanda yönetici İsa Dilek ile Eğitim Sekreteri Yılmaz Yiğit temsil etti. Memur-Sen İl Sekreteri Selahattin Mengül de iftara katılan konuklar arasındaki yerini aldı. Eğitim-Bir Sen Körfez temsilcisi Orhan Yavuz, Eğitim-Bir Sen Gebze Temsilcisi Lokman Yazıcı ve yönetimleri de katıldı. Yemek, Diyanet sen Kandıra Temsilcisi Resul Dinç’in okuduğu dualar ile başladı. Başkan İsmail Birdane  konuşmasında tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarken, iftar programlarının devam edeceğinin snyallerini verdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑