Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Eğitim İş’e üye olan öğretmenler doyasıya eğlendi

Eğitim İş’e üye olan öğretmenler Kerpe Karagöz Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğinde öğretmenler gününü kutlayarak doyasıya eğlendiler.

28 Kasım 2013 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.594 kez okunmuştur

Eğitim İş’e üye olan öğretmenler doyasıya eğlendi
Eğitim İş’e üye olan öğretmenler doyasıya eğlendi
Eğitim İş’e üye olan öğretmenler Kerpe Karagöz Restaurant’ta müzik eşliğinde yemek yiyerek ve doyasıya eğlenerek öğretmenler gününü kutladı. Yemekten önce konuşma yapan Eğitim İş Kandıra Temsilcisi Mustafa Koçak; “Öncelikle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim. Öğretmen bir ayna olmalıdır. Kendisine bakanlar iyiyi, doğruyu, hoşgörüyü, geleceği görmelidir. Ayna kırık olursa ona bakanlar baktığına pişman olur. Öğretmenin bir ayna olarak kendisine çok iyi bakması gerekir.
DOYASIYA EĞLENDİLER Yeri doldurulmaz öğretici, eserine kıymet biçilemeyen varlık, kendini tüketerek etrafını aydınlatan mum, tahammülü seven idealci, her an muhtaç olduğumuz doktor, gerçeğin ve idealin üstadı, dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır öğretmen. Bugünü değil yarını düşünürsek gelecek çok daha iyi olacaktır. Bunu da biz öğretmenler başaracaktır. Cumhuriyete, ulus devletine, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, idealleri, hevesleri ve duruşlarıyla örnek olan aydınlık insanlar, hepiniz hoş geldiniz” diyerek sözlerini tamamladı. Gece boyunca doyasıya eğlenen öğretmenler sezonun stresini attı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑