Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

e-Devlet'te Kaza Tespit Tutanağı Dönemi Başladı!

e-Devlet'te "Kaza Tutanağı Oluşturma" özelliği kullanıma sunuldu. Artık kaza tutanağı formunu manuel olarak doldurmaya gerek kalmadan, telefonunuzdan hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

23 Mayıs 2024 Saat: 10:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 433 kez okunmuştur

e-Devlette Kaza Tespit Tutanağı Dönemi Başladı!
e-Devlet'te Kaza Tespit Tutanağı Dönemi Başladı!

e- Devlet üzerinde sunulan Yol Kaza Tutanağı hizmeti sayesinde, artık kaza raporlarınızı kağıt ve kalem kullanmadan kolayca oluşturabilirsiniz. Bu tutanaklar otomatik olarak Sigorta Bilgi Merkezi sistemine iletiliyor, böylece sigorta süreciniz daha hızlı ve verimli bir şekilde ilerliyor. Karıştığınız kazada, sigorta şirketleriyle iletişime geçmek ve tutanakları iletmek için ekstra çaba harcamadan, tüm süreci e-Devlet uygulaması üzerinden tamamlayabilirsiniz.

e-Devlet’te kaza tutanağı nasıl oluşturulur?
Bu fonksiyonu kullanmak için ilk olarak e-Devlet mobil uygulamasını güncellemeniz ve profilinizde iki aşamalı doğrulamayı aktif etmeniz gerekmektedir. E-Devlet mobil uygulamasında arama kısmına "Kaza Tutanağı" yazarak "Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi" tarafından sağlanan "Kaza Tutanağı" hizmetine erişebilirsiniz. " Yeni tutanak oluştur" veya "Yeni kaza raporuna katıl" seçeneklerinden birini seçerek devam edebilirsiniz. Ardından, kazaya karışan aracın ruhsat bilgilerini girmeniz istenecektir. Kaza ekranında, olayın senaryosunu hazırlamak için sunulan seçenekleri kullanırsınız. Kaza fotoğraflarını dosyaya ekleyebilirsiniz. Sigorta bilgilerini girmeniz gerekmektedir. Son olarak, tutanağı tamamladıktan ve kaydettikten sonra SBM sistemine otomatik olarak gönderilecektir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑