Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Düşen yıldırım 3 hayvanı telef etti

Önceki gün Kandıra’ya yağan sağanak yağış sonrasında Kandıra’nın üç bölgesine yıldırım düştü. Hacımazlı Köyü’nde üç hayvan telef olurken Babalı ve Çal köylerinde ise yangın çıktı

14 Ağustos 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.285 kez okunmuştur

Düşen yıldırım 3 hayvanı telef etti
Düşen yıldırım 3 hayvanı telef etti

YANGIN ÇIKTI Aşırı sıcakların haftalardır sürdüğü Kandıra’ya nihayet yağmur düştü. Doğa ve halk serinlerken Kandıra’nın üç farklı bölgesine yıldırım düştü. Kandıra Hacımazlı Köyü Elmalık mevkiine düşen yıldırım sonrası üç hayvan telef oldu. Kandıra Çal Köy Seyrek mevkiinde orman alanına ve Babalı Köyü Dikili mevkiine yıldırım düştü. Dikili’de üç dönümlük ormanda da yangın çıktı. Alevler içinde kalan alan itfaiye ve orman işletme ekipleri tarafından söndürüldü.
ÜÇ HAYVAN TELEF OLDU Kandıra Hacımazlı Köyü’nde çiftçilikle geçimini sağlayan Kazım Zengin adlı vatandaş, 5 büyükbaş hayvanının otlatmak üzere Hacımazlı Köyü Elmalık mevkiine götürmüştü. Zengin, öğle saatlerinden sonra sağanak yağmurun başlaması nedeniyle beş hayvanı bir ağaç altında topladı. O esnada hayvanların bulunduğu ağacın üzerine yıldırım düştü. Beş büyükbaş hayvandan üçü ağaca düşen yıldırım nedeniyle telef oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑