Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

DSP İl Başkanı Dedeoğlu: “HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız”

DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP Başkanı Önder Aksakal’ın ‘Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyeceğiz.” ifadelerine destek vererek ‘HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız.’ dedi.

9 Mart 2023 Saat: 23:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 683 kez okunmuştur

DSP İl Başkanı Dedeoğlu: “HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız”
DSP İl Başkanı Dedeoğlu: “HDP’nin olduğu hiçbir yerde olmayız”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan " Millet İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek misiniz?" sorusuna "Ülkenin bekasını sıkıntıya sokacak bazı girişimler varsa DSP o çalışmaların bırakın içinde olmayı kenarında dahi olmaz.” sözleri ile cevap verdi. DSP Genel Başkanı Aksakal’ın sözlerini sorduğumuz DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Önder Aksakal’ın açıklamalarına destek verdi.

İTTİFAK TALEBİ GELMEDİ
Demokratik Sol Parti Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şuana kadar bize bir ittifak talebi gelmedi. Partimizin kurucusu Bülent Ecevit ülkesini seven, milletini seven bir insandı bizde onun yolundan gidiyoruz. Millet ittifakına yakın gözüküyorduk. Altılı masada 24 saatte birileri gitti birileri geldi. Ne olduysa Meral Hanım geri döndüğünde suratı bir karıştı. Mevcut durumda bakanlık ve vekillikler dağıtılıyor. HDP ve marjinal sol ile yapılan görüşmelerde kendilerine ne teklif edildi. İktidara gelince tasarruf edeceğiz diyenler 7 Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayısına çıktılar. Böyle mi tasarruf edecekler?

ÜLKE ELDEN GİDERSE…
DSP olarak hiçbir şekilde HDP’nin olduğu yerde olmayacağız. Bu ülkeyi bölmek isteyenlerle yan yana gelme ihtimalimiz söz konusu dahi değildir. Cumhur İttifakı katılma konusuna gelirsek ben mevcut iktidara bir bela gözü ile bakmıyorum. Ekonomi düzeltilebilir ama ülke elden giderse bir daha geri gelmez. Bu mevcut iktidarı getiren de kendileri. Bu ülkede bir oyun oynanıyor, biz bu oyunun içinde olmayacağız. Bu ülkenin çıkarına hangi taraf uygunsa biz de o tarafta olacağız. Altılı masada ittifak olan kimse yok, biz üç kez bu ülkeyi yönettik. Genel Başkanımızın alacağı her karara saygı duyuyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑